2016. március 30.családjával járt itt 55 Nem első alkalommal fordultam meg itt, Zala csücskében. Ugyanakkor mindig szívesen térek vissza, legyen szó arról, hogy éppen arra járok, vagy csak egy spontán elhatározást követően kocsiba ülve meg se álljak Várvölgyig. Húsvétkor is így történt és most sem kellett csalódnom.
Az udvariasság, a gyorsaság semmit sem változott, nem beszélve a az ételek minőségéről. Újfent le a kalappal. nemsokára ismét megyek.
2014. szeptember 29., kollégákkal járt itt 55 Környezet, épület nagyon szép. Az étterem hangulatos, mégis exkluzív. Kiszolgálás gyors, személyzet kedves. Ételek ízletesek, tálalás igényes, adagok hatalmasak. Eddig csak kétszer jártam itt, de visszatérek még. Ha bárki arra jár feltétélenül térjen be, nem fog csalódni. Legyen szó egy italról, vagy többfogásos ebédről, vacsoráról.
Egyedül vagy családdal, nagyobb társasággal. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2014. június 20. járt itt 55Rendkívül hangulatos, családias szálláshely. A szolgáltatások mindegyike tökéletes. A szoba tiszta, kényelmes volt. A környezet rendezett. A személyzet kimondottan kedves, diszkrét. Nem lehetett olyat kérni, amit ne oldottak volna meg. Az éterem személyzete a végsőkig megvárt bennünket.
Semmi negatívumot nem tudok mondani.
Az árak barátiak.
Leszünk még a vendégeik. Biztos.