2020. október 11.családjával járt itt 55 Még januárban vásároltam a szállásközvetítőn [moderálva - a szerk. ] keresztül ezt a 6 nap, 5 éjszakás utalványt, a vírus miatt többször kellett átváltoztatni az időpontokat, mire most okt. 7-12. ig megtörtént a pihenés. Mivel ez egy akciós utalvány volt, egy kicsit féltünk, hogy milyen helyet kapunk, de a valóság minden tekintetben nagyon pozitiv csalódás volt.
Az apartman nagysága, tisztasága, melege,osztályon felüli volt. A bekészített reggeli elégséges volt, és jó volt hogy nem kellett sietni reggel az étkezéshez, hanem a kellemes konyha részben akkor fogyasztottuk el, amikor akartuk. A fürdő közel volt, az utca csendes, és a jegyként kapott melegételt kiszolgáló Szilfa étterem is szuper volt. Mivel ez egy utalvány volt, ami a visszaigazolásban szerepelt, azt kellett csak fizetni az alapárra, nem volt semmi meglepetés. Szivesen el jönnénk jövőre is. Köszönet az apartmant üzemeltető Marcsi Lux-nak.
2020. október 11.családjával járt itt 55Öt szép napot töltöttünk Hajdúszoboszlón, és a Szilfa étteremben étkeztünk. Az ételek minősége, mennyisége, a kiszolgálás, kifogástalan volt, Mindenkinek ajánlani fogjuk, ha Hajdúszoboszlóra jönnek nyaralni. A menü kiszolgálásának széles határideje biztositotta, hogy mindenki akkor egyen meleg ételt, délben, vagy este, amikor neki megfelel.