2013. szeptember 25.gyerekekkel járt itt 55 Családommal,már 7. éve minden évben visszatérő vendégek vagyunk. Nem is keresünk más szállodát,mert nekünk minden igényünket kielégíti! Mivel a szálloda a főút mellett fekszik a Mátra szívében,könnyen megközelíthető. Az 1. 3 évben a főút melletti Erzsébet-szárny,erkélyes szobájában laktunk,de a forgalmi zaj nem zavarta a pihenésünket (talán azért is,mert nincs nagy forgalom).
Az utóbbi években az újonnan épült Zsuzsanna-szárnyban foglaltunk szállást. A 2 gyermekünkkel együtt tökéletes kikapcsolódást nyújt a szálloda. A szobákban az igényeinknek megfelelően van TV,minibár,WIFI,széf. Abszolút pozitívumként említeném meg,hogy külön wellness törölköző és fürdőköpeny is van a szobákban. A hotelból könnyen el lehet jutni olyan helyekre,ahol pazar panorámák adódnak (Kékestető,Gallyatető,Ilona vízesés. . . ). Az étterem színvonalasan kialakított és berendezett. Az ételek minősége és mennyisége rendben van. A személyzet és a szállodai dolgozók udvariasak,készségesek,segítőkészek. A 2 wellnes részleg szépen kialakított,nívós. Jó a hangulat és többnyire nincs zsúfoltság-érzet. Az élménymedencéken kívül van egy medence azoknak, akik kifejezetten úszni akarnak. Na nem olimpiai méretű, de éppen megfelel egy kis testkarbantartó tempózás sorozatnak. A szaunák,medencék tiszták. A szállodához tartozó park kiváló lehetőséget nyújt a mátrai friss levegőn való üdítő sétákra,a gyermekeknek pedig a gyönyörű fa-játszótér nyújt szabad teret a mozgásigényük kielégítésére. Csak ajánlani tudom Mindenkinek! ! !