2017. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 25 Most augusztusban voltunk ebben a szállodában a férjemmel és a 6 éves unokánkkal. A netre feltett képek után nagy csalódás volt számunkra a hely. Szép (bár most munkálatok folytak a minarett körül)és központi helyen található a szálloda, de már kívülröl is egy kissé lepusztult, az ablakokra és a bejárati ajtóra ráférne egy kis festés.
Belépve, egy kedves recepciós hölgy fogadott minket. Mivel korán érkeztünk elhelyeztük egy lenti szobában a csomagokat, és elmentünk várost nézni. Délután kaptuk meg a szobánkat. A szuterénben kaptunk helyet, belépve leesett az állam. Hát nem az amit vártunk a képek alapján. Két szobás volt, rötön abban aszobában volt két ágy ahova nyílt a bejárati ajtó. Kicsi, túlzsúfolt volt a szoba, innen nyílt egy fürdőszoba aminek a zuhányzóját még az unokánk is neheten tudta volna használni, ugyanis egy lépcsőforduló alá lett betéve, szellőztető nem volt benne, és volt némi kívánnivaló a tisztasággal kapcsoaltban. E mellett a szoba mellett volt még egy szoba, ebben egy ágy volt és itt is volt egy fürdőszoba. Ennek normális volt a mérete, de a tisztaság, hát hagyjuk. Itt aludt a gyerek. Nem értettem az ágyak elosztását, ebben a szobában sokkalta kényelmesebben elfért volna a két ágy, nem tudom ki volt a berendező, de én biztos nem alkalmaznám, ha nem figyel oda ilyenekre, amivel esetleg kényelmesebbé tehetné a vendégek ittlétét. Az ágyak úgy nyikorogtak, hogy nem mertünk megfordulni, hogy ne ébresszük fel egymást, a gyerek ágya szintén ilyen volt. Az ablakokat nehezen lehetett zárni, felül nem is csukódott be, még szerencse, hogy nyár van, télen lehet, hogy megfagytunk volna. A reggeli svédasztalos volt, jóízű és bőséges volt, a személyzet nagyon aranyos. Kár ezért a szállodáért, mert nagyon jó helyen van. Lehet, hogy a többi szoba a mienkénél szebb és tisztább volt, de ha valaki egy olyat kap mint mi, nem fog többet oda visszamenni és nem is ajánlja másnak.
2017. június 14.barátokkal járt itt 55Már többször voltunk ezen a szálláson baráti társasággal. Nagyon kedves a tulajdonos, mindent megtesz annak érdekében, hogy kényelmesen és jól érezzük magunkat. Mindig tisztaság és rend fogadott minket. Egy alkalommal falunapok voltak, ahol a házigazdáék is részt vettek, kedvesen fogadtak minket, kínáltak étellel itallal, bemutattak minket barátoknak, akikkel jól elbeszélgettünk, és nagyon kellemesen töltöttük velük az időt. Nagyon barátságos hely, kedvesek az emberek. Ajánlani tudom mindenkinek.
2016. május 3.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Először barátokkal jártunk itt 2014. október 23-i hosszú hétvégén, ha jól emlékszem akkor volt a tó lehalászása, és óriási buli volt a tó környékén. Ragyogó időnk volt. A szállás tiszta, a személyzet nagyon kedves volt. A svédasztalos reggeli bőséges,ami nálunk nagyon számít mert elég bélpoklos a csapat.
A welnes rész tiszta volt, és kellemesen éreztük magunkat. Megengedték, ami számunkra jó pont, hogy este az étterem részben leüljön a csapat egy kártyapartira. A második ottlétünk tavaly nyáron volt, akkor férjemmel és kisunokámmal mentünk egy hetet. Egy nagy szobát kaptunk, úgyhogy nem volt zavaró a kicsi ottléte. Nagyokat aludtunk, nekünk kényelmesek voltak az ágyak. A tó közelsége lehetővé tette, hogy napközben többször oda-vissza járjunk. A környéket ismét bejártuk, és kis éttelmekben, büfékben jókat ettünk. A személyzetre ismét csak jót mondhatok, kedvesek és türelmesek volta a gyerekkel is, ami nem kis teljesítmény mert igen eleven volt, még az én türelmem határát is feszegette a lurkó. Szívesen fogok ezután is ellátogatni erre a szállásra, és ajánlom mindenkinek aki szereti a csendes és egy szép tó közeli környéket.