2016. május 25.gyerekekkel járt itt 55A Park hotelben vagyunk.Minden nagyon jó és szép. A személyzet segítő kész a szobàk tisztàk. Az ellàtàs remek. A vàrfürdő remek hely még az időjàràs ellenére is.Mindenkinek csak ajànlani tudom. Többször lehet foglalni akciós csomagokat és így még olcsóbban lehet üdülni. Remek hely.
2016. május 4.gyerekekkel járt itt 55Minden nagyon szép volt. Az ételek jók és remek elrendezése is evésre csàbitott.Màskor is szívesen meglàtogatom mível nagyon meg voltam elégedve. Mindenkinek csak ajànlani tudom.
2016. május 4.gyerekekkel járt itt 55Tavaly màjusban voltunk a szàllodàban és minden nagyon jó volt. Kedves személyzet.Remek ízletes ételek.Nagyon közel van a fürdőhöz ami pàratlan és nagyon jó a víze.
2014. szeptember 21.barátokkal járt itt 55Május végén töltöttem el 2 napot, ebben a szállodában, és a személyzet, és a vendég fogadása is remek volt. A szobák nagyon tiszták, és a víz az valami csodálatos volt. A svédasztalos reggeli, és a vacsora nagyon finom volt, és bőséges. A barátnőmmel, és az 5 éves unokámmal csodálatos két napot töltöttünk, itt el, és mihamarabb vissza szeretnék még menni, mert ez a két nap nagyon hamar eltelt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát.
2014. március 20.gyerekekkel járt itt 55 Ráckevén jártam a múlt héten az élmény és fürdő. Én és az unokám is nagyon jól éreztük magunkat. A fürdő nagyon jó, és tiszta, és a belépő ára is szerintem elfogadható, mi mindenesetre jól éreztük magunkat, és biztosan vissza fogunk látogatni egy jó fürdőzés erejéig. Mindenkinek tudom ajánlani aki szeret fürdeni, és szereti a szép és jó dolgokat.
Lehet jelentkezni egy jó masszirozásra is, én ezt sajnos kihagytam, de legközelebb már biztosan nem mondok le róla.