2019. június 30.gyerekekkel járt itt 55Juniusban voltam az unokàmmal. A szàllàs jó volt csak az volt a baj hogy nagyon meleg volt a szobàban. Igaz volt bent ventilàtor csak az nem sokat èrt ebben a melegben. Ha lenne benne lègkondi akkor tökèletes lett volna. Amúgy èrtèk àr arànyban elfogadható. Nègy napot töltöttem ott az unokàmmal.
2019. május 3., kollégákkal járt itt 55Tegnap megint egy csodàlatos dèlutànt töltöttünk el az étteremben. A volt kolleganőmmel. Minden nagyon jó volt. A szemèlyzet udvarias. kaja bősèges ès nagyon finom.Mi minden hónapban eltöltünk egy dèlutànt ebben az étteremben. Csak ajànlani tudom mindenkinek.
2019. április 7.egyedül járt itt 55Màrk unokâm 04.04-èn lett 3 èves ès úgy döntöttem hogy innen rendelem a szülinapi tortàjàt amely azt hiszem egy jó vàlasztàs volt. Remek tortàt kaptam ès nagyon finom volt. Tele rakva mindenfèle gyümolccsel. A kis ünnepelt nagyon örült neki. Csak mindenkinek ajànlani tudom.
2019. március 20., kollégákkal járt itt 552019.03.12-én tartottam az ètteremben a nyúgdijas bulimat amely azt hiszem nekem ès a kollegàimnak is sokàig emlèkezetes lesz.Nagyon jól sikerült jó volt a kaja ès a szemèlyzet is remekül àllt helyt. Ez egy nagyon remek vàlasztàs volt erre az alkalomra.Csak ajànlani tudom mindenkinek.