2021. augusztus 14.családjával járt itt 35 Tegnap jártunk a barlangban, de kissé csalódás volt, mert ez nem cseppkőbarlang hanem egy jól kiépített mészkőbarlang. Tehát aki cseppkövet szeretne látni, ne ide menjen. A túravezetőnk egy nagyon lelkes fiatalember volt, de sajnos semmit nem hallottunk az előadásából, mert sokan voltunk és egy sorban lehetett menni.
( mi a sor végén voltunk). A bejáratnál láttuk, hogy van a barlangnak audifonja, de nekünk ( talán mert magyarok vagyunk? ), nem ajánlották fel. Így a csoport min. 50%-a lemaradt az ismertetésről. A Denevér múzeum 2019-ben megújult, interaktív lett. Nagyon szuper, látványos, néha még vicces is (főleg a gyerekek, akik kacagva állnak a mérlegre, ami kiszámolja, hogy hány palacsintát kell megenni naponta, hogy annyit egyenek mint 1 denevér). Nekem 1 dolog hiányzott: a régi múzeumban voltak vitrinek ahol ( állítólag műanyagból? ) láthattunk különböző méretű denevéreket kiterítve. Összességében jó kis túra volt. U. I. : Abaliget egy szép kis falu.
2017. november 9.családjával járt itt 15 Hosszú hétvégét töltöttünk a panzióban a családdal. Mivel főként megszállni és étkezni szerettünk volna ott, így konyhás apartmant kértünk. Hát szerencse, hogy mégsem ott főztem, ugyanis semennyi edény sem volt a szekrényben. Lábos-fazék 0 db,tányér 4 db és 4 vagy 6 teáscsésze aljjal, más semmi. De volt 1 fedő.
Evőeszközök is hiányosan. Se mosogatószer, se szivacs, se törlőkendő/papír, se seprű+lapát. A hűtőszekrény, amit beépítettek a pult alá, ki volt húzva, mert a tetején 1 hosszabbító, amibe a mikró is dugva van. A tisztaság sem megfelelő. A parketta nagyon kopott, a tetőablakok körüli fal légypiszkos. A tűzhely melletti fal tiszta zsír. Az "igényes fürdőszobában" penészes a zuhany sarok és a radiátorról nagyon le van kopva a festék. a WC szagos. Mikor kértünk 1 tepsit, a takarítónő(? ) mondta a recepciós lánynak, hogy úgy nyissa ki a konyha ajtót, hogy ne lásson be a fiam (ő ment le kérni), hogy ne lássa milyen kosz van bent. Mikor odaadták a tepsit, mondták, hogy nem tudják megfelelő méretű-e a sütőbe. A minibár egy másik hűtő volt a gyerekek szobájában, amivel az ajtót kitámasztották. Az ágyakon rövid a lepedő, a párnák alá már nem ér fel, így mi a kapott törölközőt terítettük a fejünk alá alváshoz. (párna nélkül alszunk). És volt lyukas lepedő is. Senkinek sem ajánlom.