2014. május 25.a párjával járt itt 55Március elején voltunk itt a párommal. A környezet nagyon szép,vidékies. Udvarias kiszolgálás, segítőkész hozzáállás, finom borok, családias hangulat, kényelmes szobák, szuper wellness, étterem felülmúlhatatlan, csak ajánlani tudom másoknak is. A Wellnes részleg nagyon jó,külön tetszett,hogy a kültéri mendencét éjjel is lehetett használni. Barátunk lett a ház fekete cicája is! :)
2013. szeptember 24.a párjával járt itt 55 A párommal töltöttünk Miskolctapolcán három napot,ami igazából kevés volt,mert maradtunk volna még! A szállásunk nagyon tiszta volt,az ételek kiválóak,amit a szálloda nagyon hangulatos éttermében fogyasztottunk el! Voltunk a barlangfürdőben is,sok ismerősömtől halottam mennyire jó és tényleg az!
Jól éreztük magunkat esténként séráltunk a környéken,szép emlék ez nekünk!
2013. szeptember 17.a párjával járt itt 55 Elősször jártunk Pécsen a párommal,hihetetlen hangulatos város,rengeteg látnivaló van egy nap nem is elég megnézni mindent,ezért mi három napot töltöttünk itt! Még az állatketbe is voltunk,ami nem kis túra volt,de nagyon jól sikeredett! A szálloda is gyönyörű a főtértől nem is olyan messze!
Az ételek finomak,a szoba hangulatos és a személyzet segítőkész,kedves volt! Nagyon szép emlék ez nekünk ellátogatunk máskor is! Magdus
2013. augusztus 14.a párjával járt itt 55A párommal töltöttünk el három napot ezen a csodálatos helyen! Egerben élünk nem is messze ettől a helytől,sok évvel ezelőtt jártunk ittrengetegszer,amikor még csak a sószikla volt meg,de ez mindent felülmúl! Nagyon kíváncsiak voltunk és nem csalódtunk,a hangulat felejthetetlen,az ételek nagyon finomak és a személyzet figyelmes volt! Szép,hangulatos szobát kaptunk! Mesés három nap volt!
2013. április 23.a párjával járt itt 55A Wellnes hétvégét Kuponos oldalon vettük,három nap két éjszakát töltöttünk el itt!Nagyon szép emlékeink vannak erről a helyről a kaja nagyon finom és változatos volt a szállás tiszta és otthonos a személyzet kedves és segítőkész volt!Gyönyörű környezetben van és sok kirándulási lehetőség van!