2021. szeptember 1.a párjával járt itt 35 A szárny épületbe jelentkeztünk be, de a szobába lépve nyirkos levegőt éreztünk, a nyitva hagyott ablak ellenére. A fürdőszobával közös falon több foltban hólyagos a festés és nedves a vakolat. Recepción kértünk főépületi szobát, ha lehet. Kis türelmet kértek, de megoldották, természetesen a megfelelő különbözettel.
Felmentünk, megnézni az újabb ajánlatot, ahova most már el is kisért a recepciós. Ez a szoba egészen más, nagyobb és száraz. A fürdőszoba nélkülözi a szellőző ventilátort, de nem nedves ;)) . A wellness részleg tiszta, a medence vize 28 Cels. fokos, ami megfelelő lehet, kinek hogy. Az étterem tiszta, személyzet udvarias, a vacsorai ital fogyasztásról nem adtak nyugtát, aminek hiányát távozásunk után vettem észre , sajnos. Nem a fogyasztott, hanem másik, drágább bort számláztak. A reggeli más szállodákhoz hasonlóan svédasztalos. A vacsora minősége 10 pontból 3 pont ! Mind a három napon. Szerencsére jó időjárást fogtunk ki, így kirándulásokkal kerek lett a nyaralás. Fent leírt tapasztalatom alapján ajánlom a szállodát.