2015. február 22.a párjával járt itt 15 Torkos csütörtök alkalmából érkeztünk Önökhöz, és sajnos sok negagtív tapasztalattal kellett távoznunk. Először is az étterem honlapján nem található étlap, ezért sok utánajárás után, sikerült az éttermvezetővel beszélni, aki telefonon bemondta, hogy mire számíthatunk.
Hiszen az elmondása alapján a Torkos Csütörtökön azért vesznek részt, mert " a törzsvendégeiknek ezzel akarnak kedveskedni". Kérdem én, nem is akarnak már újakat szerezni? ! Mindegy, próba -szerencse, asztalfoglalás megtörtént. Érkezés után ismerősökkel kezelés, akik sajnos távozni kényszerültek, mert aki vegetáriánus, ne is keresse őket - számukra itt nincs étel ezen a jeles napon! Ezek után kíváncsian nyitottuk ki az étlapot. Előétel csak! leves volt, négy féle, mind hasonló, főételek 99%a csirke és pulyka, egy vadétel, 3 féle desszert a végén. Sajnos rendelés után is csalódni kellett. Mócsingos tarja, zsírban tocsogó steak krumpli, ami mellé salátát nem is tudtam kérni, mert frissen bekevert nem volt, csak savanyítottak, mind! Túlságosan boros mártás a vadhús mellé. Nem is beszélve a szegényes borválasztékról: egyfajta folyóbor, egy olyan pincészettől, amit a gourmanok messze elkerülnek! A főételes tányérokat a pincér miután elvitte, meg sem kérdezte, hogy desszertet kérünk-e , esetleg kávét, mert hát erre már nem volt ideje, szegény egyedül szolgálta ki az összes: 10 asztalt, másik segítsége csak a pultban álldogált. Végül fizetésnél ért minket a legnagyobb meglepetés: fizetni Szép Kártyával nem lehetett, mert VÉLETLENÜL két napja romlott el a terminál, persze, hisz ha azt mondják aznap, az elég átlátszó indok lett volna. . . . Összességében közel sem azt a szolgáltatást és színvonalat kaptunk ami az étterem honlapján olvasható és látható! Itt a torkos csütörtök tényleg a konyha kisöpréséről szólt, hogy egy lebutított étlappal a véletlenül oda betérőket is elriasszák!
2015. február 22.családjával járt itt 25 Születésnapot ünnepelni érkeztünk a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyba, viszont a kiszolgálás, az ételek minősége, fizetési nehézségek mind-mind hozzájárultak a hangulat elrontásához. Az ételek ár-érték aránya túlzó!
Gondolok itt az elsózott tarhonyára, a kiszárított vadhúsra, a kacsamellről meg sem kérdezték, hogy milyenre süssék, majdnem teljesen nyers volt, a laskagombának, könyörgöm a tönkjét ne tálalják a vendég elé, ha olyan keményre tudják csak megfőzni, amit egy felnőtt ember egészséges foga sem tud elrágni! Borlapot külön kérni kellett, ajánlani nem tudtak, és külön szólni kellett, ha még kenyeret szerettünk volna kérni bármelyik fogás mellé,gondolok itt az előétel: libamájszeleteire, ahol a 2 vastag libamáj mellé 3 apró házi kenyeret raknak. Kíváncsi lennék az kinek elegendő? A pincérek roppant fiatalok, tapasztalatlanok, amit jelez az is, hogy a fenti hibákat mind-mind elvétették, a főétel után meg sem kérdezték, hogy desszertet, kávét kér-e a kedves vendég? Mert hát a gyakorlott helyeken igenis, ez jólesik! A Szép Kártyával való fizettetést még bőven gyakorolniuk kell, mert ha arra külön 20 percet várni kell, az nem túl pozitív. (először felírták a kártya összes adatát, aztán meg mégiscsak elkérnék a kártyát, végül mégsem lehetett azzal fizetni. )
Sokat kell még fejlődniük, minden téren - az biztos ! ! ! (ja, és az asztalfoglaláshoz, aki felveszi a telefont, az legalább azt mondja be, hogy Károlyi Kastély, xy vagyok, a recepcióról / étteremből mert az ember köpnyi-nyelni nem tud egy esetlen halló után. . . - a vendég tiszteletének teljes hiánya. . . )
2015. február 17.családjával járt itt 25 Nagyon szép, patinás környezet, ahol gasztronómiai élményekre számítottam. E helyett nagy tányérokban kis adagok. Kezdő (tanuló) pincérek, akik meg sem kérdezik, hogy a kacsamellet átsütve, vagy rozén kéri az ember. Külön kell jelezni, ha még szeretne kenyeret kérni az ember, mert erre nem figyelnek.
Elsózott főétel, sőt, a gombát kezdő háziasszony nagyobb figyelemmel készíti el! Fizetési probléma is tapasztalható, mivel nem minden szépkártyát lehet használni, holott ez a honlapjuk szerint megoldható. Összességében túlságosan drága hely, az ételek minősége elvárásokon aluli.