2017. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda kívül belül rendezett. A személyzet udvarias, segítőkész. Az ételek finomat, a borok isteniek voltak. A szobák tágasak, minden kényelmet kielégítő. A wellness részlegből a jakuzzit használtuk ami nagyon kellemes volt. A szálloda könnyen megközelíthető, a környék pazar, csodálatos napokat töltöttünk el családommal. Sok mindent láttunk, de bizton állíthatóm hogy még visszatérünk.
2016. október 5.gyerekekkel járt itt 55 Két éjszakát töltöttünk itt családunkkal. Nagy izgalommal vártam az újra találkozást. Igen újra találkát írtam, mivel 20 évvel ezelőtt akkor még Bérc Hotelként jártunk itt nászúton férjemmel. Meg kell mondani rajta nem fogott az idő vasfoga. A szálloda gyönyörű. A szobák tiszták, maximálisan felszereltek, ahogy a katalógus képekben láthattuk.
Az étterem tiszta, az ételek változatosak, és finomak. A személyzet kedves, barátságos, segítőkész. Wellness részleg minden kényelmet, nyugalmat biztosít. A külső udvar rendezett, fantasztikus játékokkal felszerelt játszótéren kislányunk felszabadultan tudott játszani. Jó volt visszajönni, új környezetben nosztalgiázni. Feltöltődve térünk vissza, és bízom benne mihamarabb újra meglátogathatjuk ezt a gyönyörű helyet.
2016. május 6.gyerekekkel járt itt 55 Családdal látogattunk el. Legkisebb gyermekem még csak 1 éves sem volt. Az apartmann házakban kaptunk szállást, mely igy tökéletes választásnak tünt. Szabad tér a világo épp felfedezni készülő gyermeknek. Az ételek választéka széles skálán mozgott
Személyzet segitőkészsége példa értékű.
Csak egy példa: a kicsinek egy szavamba került és pépesitették a vacsorát! Tisztaságra odafigyeltek. Fürdő, wellnes tiszta, minden igényt kielégítő.
2016. május 5.gyerekekkel járt itt 55Hat éjszakát töltöttünk a szállodában családdal. Két nagy és egy kis gyermekkel. Mindegyik megtalálta a számára legkedvezőbb szórakozási lehetőséget. A személyzet udvarias, kézséges. Az ételek finomak és bőséges. Szobák tiszták. Wellnes részleg minden igényt kielégitenek.