2023. október 5., csoporttal járt itt 55 Itt tartottuk 2023. szept. 16-án az 50 éves osztálytalálkozónkat. A hely nagyon szép és rendezett, és persze a tál amit kaptunk ebédre valami csodálatos volt. És persze a személyzet ledvessége és a találkozó jól sikerült megrendezéséért köszönet a panzió összes személyzetének. Jó volt újra találkozni az egykori osztály társakkal.
És persze az elmúlt 50 év egy szép kerek évforduló. Találkozunk egy év múlva ugyan itt.
2023. augusztus 8.barátokkal járt itt 55Csak egy napra mentünk le a Balatonra, és a Haussmann étteremben ebédeltünk mint mindig.Szerintem minden jó volt, a kaja és a kiszolgálás is rendben volt. Mi mindig itt ebédelünk ha Zamárdiban töltjük az ídőt.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2023. július 11.barátokkal járt itt 55Mivel eredetileg nem ide terveztük a szülinapi bulit, de helyhiány miatt itt töltöttük el a bulinkat. Nem bántuk meg. Jók voltak a kaják, és a kiszolgáló személyzet is remek volt. Csak ajánlani tudom másoknak is. Remek estét töltöttünk el itt az étteremben.
2023. április 18.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Minden nagyon jó volt. Remek reggelik, és finom vacsora, és persze nagyon remek wellnes részleg.
2022. augusztus 14.egyedül járt itt 55Imádok ebbe a fürdőbe járni, és már egész évben lehet menni fürödni. Jó a hullám medencéje is.Mindennel meg vagyok elégedve. A víz mindig nagyon kellemes. Én egy kicsit azt hiányolom csak hogy már este 7 kor zárnak.Nagyon kevés nap volt csak hogy este 8 ig volt nyitva.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2022. augusztus 14.barátokkal járt itt 55Július közepén itt tartottam a névnapomat.Először jártunk ebben az étteremben de nagyon tetszett minden. Azóta már voltunk megint egy alkalommal ami nagyon jól sikerült. A kiszolgálás remek, és az ételek is nagyon finomak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2022. január 3.barátokkal járt itt 55Pár barátommal itt ünnepeltem a szülinapomat.A személyzet nagyon kedves és udvariasak voltak. Mindenki nagyon jól érezte magát. Biztos hogy megint visszafogunk térni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2021. november 17.barátokkal járt itt 55Október végén tartotta a szálloda az évvégi záró buliját amin én is részt vettem. Disznóvágással egybekötött buli volt. Remek társasággal és jó hangulatban telt el ez a három nap. Tavaszra a nyitó bulin is szeretnék részt venni. Köszönettel tartozom az összes hotel dolgozóinak ezért a jó hangulatért amit a mi szórakozásunkért tettek.
2021. november 17.barátokkal járt itt 55A szálloda egy kicsit retró már de novemberben elkezdődött a felújitása. A személyzet kedves és a wellnes részlege kiváló.Már nagyon várom hogy a felújitás útán milyen lesz.Én biztos hogy megnézem.Imádok ide járni.
2021. szeptember 12.barátokkal járt itt 55Mivel már többször jártam az étteremben ezért a névnapomra meglepett a trófea grill Óbuda egy névnapi vacsorával. A köszöntésnek nagyon örültem és kaptam egy tortát is ami nagyon meghatott. Minden nagyon jó volt és a barátaim is jól érezték magukat. Még biztos hogy meglátogatjuk ezt a helyet és mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm trófea grill Óbuda.