2013. október 21.a párjával járt itt 35 Gyermekeinktől kaptuk karácsonyi ajándéknak, hogy egy hétvégét Hollókőn töltsünk egy eredeti palóc házban. Több "meglepetés" ért minket már péntek este, amikor megérkeztünk. A regisztrációnkat elveszítették, tehát nem vártak bennünket, de készségesen adtak egy fűtött házat. (Mivel mi voltunk az egyedüli vendégek.
) A házban TV készülék volt, de antenna híján nem működött. Sebaj, bár a mai világban kábellel ez is megoldható lenne. A szobák berendezése nem igazán eredeti, a műbőr fotelek egyáltalán nem illenek oda. A sok fénykép a falakon viszont zavaró. Mintha valakinek a házába vendégeskednék, de persze mégse. Furcsa érzés volt. A reggelit egy kedves kis hölgy hozta kosárban, igazán kedves volt, de a rengeteg zsemle helyett egy kicsivel több vaj vagy margarin kerülhetett volna a kosárkába, nem volt túl gondosan összeválogatva, hogy mi tartozzon a reggelibe. A falu rettenetesen kihalt volt, példát vehetne a pár kilométerre fekvő Kozárdról, ami szintén gyönyörű, de tele ötlettel, finom ételekkel és jó programokkal.
2013. október 21.a párjával járt itt 55 Szeptemberben jártunk ott a férjemmel egy konferencián. Én voltam a konferencia résztvevője, a férjem csak kísérőként volt jelen, ez jelentett némi problémát a félpanziós ellátásban, de a személyzet példamutató rugalmassággal oldotta meg a helyzetet. A szálloda minden tekintetben nagyszerű volt, élveztük a kellemes wellness részleget, a finom ételeket,a gyönyörű környezetet.
Ha a sütemények "háziasabbak" lettek volna, akkor tökéletes lett volna az ellátásunk.