2015. szeptember 2.a párjával járt itt 45 Külön kérésre megkaptuk az orchideás szobát. Az ágy kényelmes volt. Étkezni nem ott étkeztünk, így véleményt nem tudok formálni. Kedvezményes jegyet kaptunk az állatkertbe :)
A szobában lévő légkondi igen csak koszos volt. A kedves szobaszomszéd se volt halk, úgy mint a hűtő.
(füldugó kötelező szerintem, már aki hallgatózik alvás helyett :D) Fő úton található. A parkolóban épp hogy elfértünk, szerintem kicsi. Összességében jól telt az ott töltött időnk. :*
A személyzet kedves, aranyos volt!
2015. február 7.a párjával járt itt 55Születésnapi meglepetésként vittel el minket a párommal tavaly októberében :)
Nagyon finom volt az összes fogás, és persze kiadós is :)
A kiszolgálás tökéletes volt, kedvesek voltak, még másik asztalt is kaptunk (csak a "dizájn" miatt kértük)!
Hangulatos kis vendéglő, tetszett a hangulata, a berendezése.
Mindenkinek ajánlani tudom! Nagyon jó helyen is van!
2014. június 18.a párjával járt itt 55Nyamiiiiii, isteni volt minden étel, a házi limonádéról nem is beszélve. . .
Ott ünnepeltük az Évfordulós ebédünket, és amikor ránéztem az órára, pontosan annyi idő volt, mint mikor először megcsókolt a barátom!
Nagyon nagy adagot adtak, én személy szerint nem tudtam megenni, de ez nem volt probléma, mert szépen becsomagolták :)
A személyzet nagyon kedves volt!
2014. június 18.a párjával járt itt 55 Imádtam azt a 3 ott töltött napot! ! Nyertük az utazást (2 éjszaka, 2 fő, félpanzió). Gyönyörű volt a szálloda, a környezet, és a szobából a kilátás! Az ételek isteniek voltak. A wellness részleg is nagyon jó volt, személyes butaságom miatt, mivel márciusban mentünk (évfordulónk miatt) a hideg vizet kihagytam, de így is sokat döglöttem ott, és a szaunákban.
A személyzet is nagyon kedves és figyelmes volt. Köszönöm, hogy ott lehettem! ! ! :)))