2019. szeptember 27.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A sokadik szuletesnapomat unnepeltuk, csaladommmal unokaimmal es oreg baratnoimmel, Nagyon elegedettek voltunk a valasztekkal, A pincerek is nagyon segitokeszek voltak, ha italt v egyebet kertunk. . Mar maskor is itt unnepeltunk ujra visszaterunk, mert jo volt itt az elozoekben megszokott oriasi valasztek finom etelek es finom sutemenyek hada, csak a sulyunk meg ne banja
Udvozlettel:Nyugdijas hazaspar
2019. szeptember 25.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mar tobbszor voltunk itt, most sem csalodtunk, /szept 8 tol 4 ejszaka nyugdijas hazaspar/ A ellatas sokat javult reggel este tobb gyumolcs es suti es csokikrem is. Nagyon tetszett, hogy a szalloda nyugdijas programot is hirdet ilyenkor egy kis kedvezmennyel ujra elindulunk. A furdo arat alap es wellness azt sokallottam egyutt foleg utozezoni aron fel strand nyitvatartassal De ez nem aszalloda bune. Ujra jovunk; Nyugdijas hazaspar
2019. május 13.a párjával járt itt 45 Egy hete voltunk itt megszokottan jo helynek gondolom most is, de egy kis javitani valo lenne, A korabbiakhoz merten emelkedtek az arak hisz tobben foglalunk nagyobb a kereslet, de miert kerul tobbe , ha neha kezeles nelkul egy egy napra kornyek nezesre mennenk igy tobbe kerul mint kezelessel. . Sehol sem kotelezo a kezeles mas szallodaban.
Ha mar tobbet fizetunk a gyumolcsoket sem tapasztaltam alma, korte, banan haromba vagni. Az esos ido ellenere osszessegeben azert jo volt, MEGSZOKOTT!
2019. április 1.a párjával járt itt 55Mar nem eloszor jartunk a szallodaban elegdetten tavoztunk es ujra eljovunk , mert jo volt a szoba segitokeszen alltak a kerdeseinkhez a Recepcion is. Egy eszrevetelem volna nagyon keves a magyar tv adas, bar nem tevezni jovunk, hanaem gyogyulni, de azert az tulzas, hogy kb 23 adas idegen nyelu egy magyar szallodaban, Nem a magyar vendeg a tobbseg?
Udvozlettel 5 ejszkas par
2018. december 19.a párjával járt itt 45Nagyon jo helyen van aszalloda mindenhez konnyen oda talaltunk, Eloszoa nevezetessegeket, majd az ajanlott nevezetes dolgokat neztuk meg, Tobbszor fordultunk a recepciohoz mindig nagy segiteni akarassal viszonyultak hozzank, idosebb hazaspar vagyunk mondtuk nem szeretnenk eltevedni, Meg a hataron tuli otletunkhoz Nemetujvar terkepet is es magyarazatotis adtak utmutatoul. Gyerekeink javaslatara jottunk ide ket kisgyerekkel voltakitt Zachar csalad.
2018. június 22.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
fent mar leirtam a fentiek miatt visszaterok vagyunk es vszunk masokat egy dolog nagyon valtoztatasra szorul a honlapjukon 2016 17 es meghivasok vannak , de hiaba szolunk nem torlik mashol csak az aktualis van. Remek a plussz furdobelepo az orvosi ellatas is.
nem fer tobb ertekeles .