2018. február 20., csoporttal járt itt 55Csodálatos kis manófalva!
Romantikus hely!
Fűtés megoldás nem mindennapi!
Az pedig ,hogy reggelre hóba borult a táj elmondhatatlan...
Személyzet készséges. Az étel mit kaptunk azaz a vacsora finom volt, viszont a reggelinél nem volt friss a pékáru!
Ettől eltekintve máskor is szívesen elmennék erre a helyre!
2015. október 27.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes hosszúhétvégét töltöttem ebben a kastélyszállóban a férjemmel! A lakosztály gyönyörűen berendezett! Nem hallatszik be a szomszéd szoba zaja! Kényelmes -tágas helységek! Udvarias és szimpatikus a személyzet! Készségesek és segítőkészek mindenben! Az éttermük szép. A pincérek odafigyelnek a legapróbb részletekre!
Nem kell órákat várni,rövid időn belül hozzák a megrendelt italt és ételt! Nagyon kedves mindenki! A séf Istenien főz! ! ! ! Minden ételük kíváló volt bármit rendeltünk! Tehát le a kalappal előtte! ! ! ! Ha tehetném vissza mennék nyáron is akkor talán tudnám élvezni a kertben levő medencét is melyet most így ősz tájékán nem vehettem igénybe! Igaz volt benne víz ,de az hideg volt! Így a fürdőzés elmaradt! Jó lenne ha kicsit bővülne a welness részleg, mert az kissé hiányos. . . . gondolom még nem volt annyi idő ,hogy kialakítsák e téren a szállót. . . . . Folyamazban vannak a kertben a munkálatok ezért feltételezem bővül majd e téren is! A boruk fenséges! Bortúra érdekes volt! Mindent beleértve ragyogó négy napot töltöttem ott!
2015. január 6., csoporttal járt itt 45 Nagyon tetszett a hely és a környék! Egy 30 fős csoporttal voltunk,és mindenki jól érezte magát Hollókőn! Nyáron is vissza mennék ha lenne rá lehetőség! Kár az az egész ottlétben ,hogy sok kis "bolt" nem volt nyitva,ők is szabadságra mentek. A várat csak kívülről láthattam ,még felújítás alatt áll!
Maga a szállás tökéletes volt, éjszaka zenéltünk táncoltunk, énekeltünk,és mégis bőven elfértünk! A környék csendes volt,csak mi voltunk zajosak, de ez senkit nem zavart! Tény, hogy jól éreztük magunkat! !
2013. április 25.egyedül járt itt 45Az ágy kényelmes! A szoba csöndes,elfogadható a tisztaság! A személyzet lehetne barátságosabb közvetlenebb! A vacsora bőséges és finom,ugyan így a reggeli is! A szauna kevés, mert lehetne többféle és ne kellene fizetni az infra kabinért! A jakuzi nem működött akkor ne hirdessék hogy van! A pihenő szoba levegőtlen és sötét! Kár hogy még a kinti medencék nem működtek! Amúgy jót pihentem!