2014. február 27., kollégákkal járt itt 55 3 napos tanfolyamra utaztunk és a Griffet választottuk szálláshelynek. Jól döntöttünk, könnyen megközelíthető, nagyon jó elhelyezkedésű a szálloda, a tömegközlekedés sűrű, de nem zavaró. Az autónk a szálloda előtti parkolóban ingyen parkolhatott.
A szoba minden igényt kielégít, tiszta, rendes, az étterem, a személyzet figyelmessége nem hagy kívánni valót maga után ( esetleg a reggeli változatosabb lehetne, harmadik napra már egyhangú volt). Üzleti szállodának tökéletes -reggel elmegy az ember és estére visszajön - a város minden pontjára könnyen lehet eljutni. Amit szokatlannak - de elfogadhatónak találtunk - a számlát érkezésünkkor előre kellett kifizetni. Jó választás volt, vissza fogunk menni:)
2014. január 2.a párjával járt itt 45 Ismerősök ajánlása alapján, a hídon át egy kellemes sétával jutottunk a csárdába. Kellemes, családias hangulat, közvetlen, figyelmes személyzettel. A már régóta vágyott rántott békacomb és haltöpörtyűs nyitás után következett a vegyes halászlé, a levet nagyon praktikusan külön tálban hozták ki és tányéron a halakat, majd a tésztát.
Igen ízléses, az emblémájukkal ellátott partedlit kap minden halászléevő, kímélve a ruhát és biztosítva az evés gondtalan élvezetét. Belsőséget sajnos nem kaptunk, épp nem volt. A kiszolgálás figyelmes, bár gyorsnak nem mondható, az ételek kifogástalanok voltak, megérte az - egyébként nem kevés - árát. Bármikor szívesen megismételném :)
2014. január 1.a párjával járt itt 35 Kellemes kikapcsolódásra vágyva, Szilveszterezni mentünk a bajai szállodába. Az épület nagyon hangulatos, régi hatású, elegáns bútorokkal berendezett szobákkal, nagy belső terekkel, magas emeletekkel. A szobánk a főtérre nézett, csodálatos volt este a karácsonyi fényekben pompázó tér.
A fürdőszoba igen pici, a törölközőtartó lötyögött, a szoba egyébként rendben volt. A wellness kicsi, a jakuzzi mindig tele volt (4-5 ember fér bele) az élménymedence meg nem nyújtott élményt, mert a 30 fokot csak alulról érte el, így nem is nagyon bántuk, hogy érkezésünk napján délután 4-től, másnap csak 10-14 között, elutazásunk napján meg egyáltalán nem tudtuk igénybe venni a rövid és szakasos nyitvatartás miatt. A délutáni süteménybüfé későn van (4-5 között) ráadásul vagy víz nem volt, vagy pohár, vagy cukor, vagy sütemény vagy egyik sem, teát egyszer se találtunk. A helyzet hasonló volt reggelinél is, ami egyébként elég szegényes, de kielégítő, persze ha van, aminek lenni kell. . . perceket vártunk bögrére,kifogyott a víz a kávégépből, elfogyott a rostos ital, nem is hoztak többet, annak ellenére, hogy a személyzet kedves volt és mosolygott, de ez ide kevés. A vacsora előre kiválasztott 3 féle menüből állt össze, hízókúrára nem alkalmas. Pihenni és szórakozni mentünk, ez teljesült is, de amíg a fentiekben nem lesz pozitív változás, mi nem leszünk újra vendégek.
2013. november 20.a párjával járt itt 55A belvárosban, egy hangulatos rövid sétával összekötve központi helyen található az étterem.
Kellemes hangulatú, ízléses az étterem. Már a fogadás is rendkívül figyelmes, előzékeny, segítőkész.
Az ételek mennyisége és minősége kifogástalan, a választék igen széles, kényelmesek az asztalok, a személyzet nagyon figyelmes és - nem tolakodóan - de azonnal ott terem.
2013. november 6.gyerekekkel járt itt 55 Elolvastam a többi értékelést és bajban vagyok - Hilda11 - vagy eltévesztette melyik szállodáról ír vagy mi nem ott voltunk. Az őszi szünetre tervezett kikapcsolódás helyszínéül választottuk a Caramellt két fiú unokánkkal (5 és). Az értékelést be is fejezhetném azzal,ha leírnám, hogy mi sem akartunk eljönni onnan, de a fiúknak könyörögni kellett.
Már előre próbáltuk összeszedni a negatívumokat, de nem nagyon találtunk. Tágas, nagyon kényelmes szoba, rendezett, hangulatos szálloda, rendkívül segítőkész és kedves személyzet, az étterem kínálata minden igényt kielégít - még a fiúk is jól laktak minden étkezésnél ;) - a wellness is megfelelő, akár az úszni vágyóknak, akár a kisgyerekeseknek. Mi kaptunk fürdőköpenyt, folyamatosan volt kint szauna lepedő, az élményelemek nonstop működtek. . . szóval "halacskáinknak" is és nekünk is megfelelt minden. A szálloda mellett található "kalandpark" meg tökéletesen lekötötte és még ki is fárasztotta a gyerekeket, minőségben, de megfizethető áron. A csend - ez nem hátránya annak, hogy nem beépített területen van a szálloda - tökéletes. Bármikor nagyon szívesen visszamennénk :)
2013. október 7., kollégákkal járt itt 55 Csodás, napsütéses szeptemberi napokat illetve éjszakát töltöttünk itt. Egy kellemes konferencia résztvevői voltunk, nagy társasággal. Az elhelyezés elegáns, kényelmes, tiszta, világos szobákban, nagyon kényelmes ágyon tökéletes matraccal. A kilátás pedig. . . . reggel az első amit megláttunk/megnéztünk az ezüstösen csillogó Balaton.
. . óriási látvány. AZ étterem kínálata rendkívül széles volt, az ételek minősége kitűnő, a kiszolgálás gyors és figyelmes. Bármikor szívesen visszamennék, magas színvonalú, tökéletes kikapcsolódást/feltöltődést biztosít a rohanó hétköznapokban.
2013. szeptember 24.a párjával járt itt 55 Múlt héten töltöttünk pár kellemes napot - immár többedszerre - a Flórában. Gondolom máris jelzi a véleményemet az, hogy visszatérő vendégek vagyunk. A wellness részleg felújítása óta most voltunk először, de teljesen meg voltunk elégedve vele. A gyógyászati részleg is minden igényt kielégít, régen találkoztunk ennyire kedves, türelmes, hozzáértő személyzettel.
Az étterem kínálata, az ételek minősége, a felszolgálók figyelmessége se hagy maga után semmi kívetni valót. A szobák tágasak, világosak, kényelmesek, igaz az egyik ágy elég erősen nyikorgott :O
A WC-ben annyira kellemes illat volt, hogy megkérdeztem a szobaasszonyt, mit használnak :)
Bármikor szívesen visszatérünk a szállodába kis kikapcsolódásra, felfrissülésre, mindenkinek ajánlom.
2013. július 11.a párjával járt itt 55 A szálloda vendégeként az étkezéseket a Borostyán étteremben kaptuk. AZ ételek választéka, mennyisége, minősége semmi kifogásolni valót nem hagy maga után. Három féle leves, és a főételek széles és színes palettája, kiemelne a glutén, laktóz és egyéb érzékenységben szenvedőknek a külön pultra készített ízléses ételeket.
Rendkívűl figyelmes és segítőkész az étterem személyzete, szinte minden kérdést megoldanak. Öröm volt itt étkezni.
2013. július 11. járt itt 55 Többszörös, visszatérő vendégként idén is a szállodát választottuk nyári kikapcsolódásunk helyszínéül. Az emlékeinkben élénken élő kedves fogadtatás, mosolygós, kedves, nagyon felkészült személyzet, a kényelmes szoba és a minden igényt kielégítő szolgáltatások ismét megelégedettséggel töltöttek el bennünket és megerősítettek abban, hogy jól döntöttünk.
A tágas, kényelmesen berendezett szobák, a gyógy és wellness részleg komplettsége, a kezelést végző személyek felkészültsége, a hozzáállásuk, az éttermi felszolgálók barátságossága, az ételek választéka, mennyisége és minősége semmi kifogásolni valót nem hagyott. Öröm volt ismét itt pihenni, remélem megyünk még.
2013. május 23.a párjával járt itt 45 Kellemes hangulatú szálloda, a wellness részleg komplett, bár épp ott tartózkodásunk alatt elromlott a szauna. Külső gyógykezelések is folynak, ezért nagyon sok az idős ember, nagy a hangzavar, tele vannak a medencék, a jakuzziba nem is fértünk be 2 nap alatt a "sorban állás" miatt. A kinti medence még úszásra is alkalmatlan, nagyon hideg volt.
A szobák tetőtériek, zsúfoltak, hoztunk néhány kék foltot haza. A fürdőszobában hiányoltuk a fogast a köntösnek, törölközőnek. A szoba ablaka a Fő utcára néz, a zaj napközben elviselhetetlen nyitott ablaknál. A félpanzió megfelelő, a reggeli viszont nagyon szegényes és hamar leürülnek a tálak, aminek a pótlását nem tapasztaltuk, a kiszolgálás viszont figyelmes és kedves.
19 fotózott hely / 2 oldalon