2013. április 19.a párjával járt itt 55 Csodálatos, nyugodt, fákkal körülvett szálloda, tiszta, tágas, szépen berendezett szobák. A személyzet rendkívül kedves és figyelmes, az étterem egyik pincére fél év elteltével is emlékezett ránk és ismerősként üdvözölt, nagyon jól esett. Bőséges és nagyon finom svédasztalos ételválaszték, a wellness részleg - a masszázs - kiváló.
Az élménymedence vize - igaz csak egy alkalommal - de kicsit hideg volt, bár úszásra alkalmas. Többször voltunk és megyünk is még, megszerettük a szállodát.
2013. április 15.barátokkal járt itt 55A megközelítése, parkolási lehetőség megfelelő, a környezete gondozott, szeretettel ajánlom!
Több alkalommal ettünk mér az étteremben, nyáron a kerthelyiség külön élményül szolgál, mindig ugyanaz a megbízható, gyors és kedves kiszolgálás, tökéletes ételek, minőségi borok, a hely pedig kellemes, hangulatos, a kiszolgálás figyelmes. . . jövünk még :)
2013. április 15.családjával járt itt 55Nagyon kellemes hangulatú hely, a kiszolgálás kiemelten kedves és figyelmes, az ételek minőségéről és mennyiségéről csak 5 csillagos szinten lehet beszélni.
Többszörösen visszatérő vendégek vagyunk, de nem most voltunk utoljára.
Az étlapot esetleg lehetne bővíteni, mert már végigettük...egyik kedvenc helyünk :)
2013. április 15.gyerekekkel járt itt 45 Kellemes hely, figyelmes személyzettel, az ár-érték arány megfelelő. A konditermet és a játéktermet jól kihasználtuk. Kis gyerekkel óvatosan kell fürdeni, mert - az egyébként nagyon jó gyógyvíz - túl meleg a kicsiknek, ezért a jakuzzit választottuk, amiben nagyon jól érezték magukat.
A pihenési lehetőség biztosított és sokrétű (Sókamra, szauna, kondi, stb )
Jól éreztük magunkat, szívesen ajánlom másoknak !
19 fotózott hely / 2 oldalon