2024. április 24.gyerekekkel járt itt 55 A felújítás előtt is voltam a Helikon Hotelben. Akkor csak a szaunát tudtam használni. Az új szálloda mindenben más ,nagyon szép lett. A wellness részlegben minden lehetőséget igénybe vettünk és teljesen kipihentük magunkat. A fürdőmedence és a jakuzzik is nagy élményt nyújtottak. A félpanziós ellátás kifogástalan volt.
Finom,ízletes reggeliket és vacsorákat ehettünk. A személyzet nagyon udvarias ,segítőkész volt. Köszönöm az egész hotelnek és az ott dolgozóknak,hogy az egész 7 tagú családom kellemesen tölthetett ott egy pár napot.
2020. július 24.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat.A személyzet minden tagja udvarias és segítőkész volt.Az étterem hangulatos.A reggeli és a vacsora is kifogástalan,változatos ételekkel.Mivel a szobánkhoz nem volt erkély és szárogató állvány sem a köpenyek és a törölközők szárítását nem tudtuk megoldani. Ez okozott egy pici gondot.
Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom válasza
Kedves Vendégünk!
Örömmel látjuk, hogy jól érezték magukat a szállodánkban és személyzetünk munkájával, illetve éttermünk szolgáltatásaival teljes mértékben elégedettek voltak. A vendégeink által adott visszajelzéseket mindig kiemelt fontossággal kezeljük,
mert bízunk benne, hogy ezáltal fejlődhetünk leginkább!
Őszintén reméljük, hogy egy elkövetkező esztergomi útja során ismét szállodánkban üdvözölhetjük Önt!
Üdvözlettel,
A Portobello Hotel Csapata