2019. március 13., kollégákkal járt itt 25Házhoz szállítással kértünk a gyrost pitában, az volt az első és az utolsó rendelésünk. Sajnos az étel már csak langyos volt (60 perc a szállítási idő)és az árhoz képest kicsi az adag. De a sült krumpli "kiverte a biztosítékot", gyakorlatilag "tegnapi krumpli" minőséget kaptunk, kemény, állót és íztelen volt.
Szerintünk nem ilyen az IGAZI GÖRÖG gyros!
2019. március 11.barátokkal járt itt 55 Bár nehezen voltak elérhetők, sikerült foglalnom az asztalt. Nagyon megérte! Meleg hangulat, családias légkör, finomak az ételek. Nagyon ízlett a burgonya krémleves, különleges savanyusság, macaron desszert. A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt. Nem hétköznapi falatozó, mindenen látszódott gondoskodó női kéz, ötletes megoldások.
Az volt az érzésünk, hogy barátainkhoz benéztünk egy egyszerű de isteni ebédre. Sok sikert kívánok a "Vasparipa" csapatának!
2019. március 5.a párjával járt itt 35 Tényleg minden jó volt: a wellness, a környezet, a tisztaság, a személyzet, de a konyha nem jött be. Nem értem, miért kell belerakni vadhús pörköltbe a borókabogyót, a marhahúshoz használni fahéjat a májhoz zsályát? ? ? ? ? ! ! ! ! A hangzatos nevű ételekkel együtt idegen ízeket kaptunk, ami nem adott semmi gasztronómiai élményt.
A második nagy hiányossága az volt, hogy a "meleg ételek" (kivétel a leves) ép hogy langyosak voltak, ez vonatkozott reggelire és vacsorára is. Ez ügyben szóltunk is, de, szerintem, minden **** séfnek tudnia kell, hogy a főfogásnak forrónak kell lennie.
2019. január 30.családjával járt itt 35 Én, sajnos, nem tudok ódákat írni erről a helyről. 9-en voltunk, így mindenkinek más-más a véleménye az ott szolgált ételekről. Azt már megtanultunk, hogy húslevest sehol sem szabad rendelni, itt is így volt - sós lé fagyasztott zöldségekkel. Viszont a vadragú leves finom volt.
Cigány pecsenye fokhagyma nélkül volt tálalva, a gyermek adag tészta teli volt szalonna bőrkével, grillezett húsok szárazak voltak! Csülök finom volt. Röviden ennyi.
2018. szeptember 24.családjával járt itt 25 Mi történhetett a Tacuba étteremben? ? ? ? Új szakács? Új szemlélet? Mindenképpen rossz az irány! ! ! Utoljára év elején voltunk ott, és meg voltunk elégedve az étellel. Tegnap ismét meglátogattunk az éttermet egy családi ebéd kereten belül, tehát 10 vendég véleményét írok le: a leves adag nagyon kicsi, a steaket hidegen hoztak ki, az óriás flekken nem volt óriás és nem volt jót átsütve, inkább párolva volt mustáros "trutyiban".
Hozzáteszem, nem egy olcsó hely! De miért nem érti meg egy étterem tulajdonos, hogy az árhoz a minőséget is kell adni! ! ! !
2018. augusztus 24.barátokkal járt itt 25 Alfa Art Hotel a magyar idegenforgalom tipikus képviselője (tisztelt a kivétel) "a magyarnak így is jó! " Nem az zavar, hogy retro a bútorok, környezet vagy a hangulat, hanem az, hogy retro a mentalitás! A rendezvény, amelyikre érkeztünk 18:00 kezdődött, de a személyzet még akkor pakolt, hoztak-vitték székeket és az asztalokat.
A vendégfogadó helyről elvitték az összes székeket, így egy órán keresztül álltunk vagy támaszkodtunk a falnak. A konyhai személyzet ott pihent és dohányzott, ahol gyülekeztek a vendégek. A vacsoránál leves langyos volt, salátát leveses tenyérben tálaltak. . . . Felmerül a kérdés, hogy ezt elnézi a hotel vezetőssége? A válasz: milyen a gazdája ilyen a szolgája! Az ételek átlagosak volták, de a pincérünk (egy idősebb úr) nagyon kedves és szolgálatkész volt.
2018. augusztus 15.a párjával járt itt 55A szállodát barátaink és kollégáim ajánlottak, így júliusban itt töltöttünk csodálatos 5 napot. A szálloda egy igazi nyugodt és kényelmes pihenyest biztosít, kellemes a környezet, finomak az ételek, sok látnivaló. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, látszik, hogy azon dolgoznak, hogy a vendéget jól pihenhessenek.
Visszajövünk! ! !
2018. június 13., kollégákkal járt itt 35 Nagyon szép a szálloda, nagy terek, jó a wellness részleg. Viszont az ellátás nagyon gyenge volt, menza minőségű szánalmas választékkal. Elképesztő, hogy 4* szállodában megengedhetik maguknak azt, hogy megfeketedett szült krumplit szolgálják a vendégéknek. Ilyen kor felmerül a kérdés: hol van a szálloda menedzsmentje?
hol van az étterem vezető? hol van a konyhafőnök? Le-ják az egészet! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ? ? ?
2018. március 5.barátokkal járt itt 25 Szombati gyönyörű téli napon betévedtünk a Patak vendéglőbe, mert a környék összes étterme zárva volt! Itt szolgáltak fel az élem legrosszabb húslevesét. Nem értem, hogy a magyar szakácsok melyért gondolják azt, hogy a mirelit zöldségből és vízből lehet főzni húslevest! A frissensült nem tűnt frissensültnek.
Rendeltünk tarjából készült cigány pecsenyét, koptunk három vékony és száraz húscefnit amelyről hiányzott a foghagyma. A pincér készségesen elmagyarázott, hogy ez azért van, mert nem mindenki szereti. Nekem meg az a véleményem, hogy aki nem szereti a fokhagymát, ne rendeljen a cigánypecsenyét. Egyébként a pincér nagyon kedves és udvarias volt - 5*. Az étterem nagyon igényes és ízléses. Sürgősen cseréljek le a szakácsot!
2017. szeptember 26.családjával járt itt 25 Esküvő alakalmával itt szálltunk meg. Az ünnepi vacsora a szálloda éttermében volt. Az előétel finom volt, de nagyon kevés. A húsleves gyenge volt, a sültek "no comment", a saláta mennyiségen is látszódtak szánalmas és kicsenés spórolás nyomai. A pincérek bunkók voltak. Mai világban ezt megengedi magának egy 4*-os szálloda!
! ! A sütemények és torta nagyon finomak voltak, de ez hozott áru volt. A szállás nagyon átlagos volt. Ár/értek arány nem volt egyensúlyban. A reggeli megfelelő volt.