2016. július 25.gyerekekkel járt itt 35 Kevés időnk volt,közel a Nyugatihoz,lányunkkal volt" randink". Nagyon érdekesnek találtam török étterem, rengeteg török ételekkel, a látványnak nagyon tetszett,de sajnos a klasszikus ,elronthatatlan rántott husit és rántott halat ettünk,de csalódás volt, ki volt száradva husi,hal sem volt fényes,nem tudom miért de lehet nem jó izű halból készült,tzaziki nem olyan amihez hozzá szoktunk.
desszertnek máglya rakást-de ez sem volt jó,elvolt ázva a tészta rész,nyers reszelt alma,hab a tetején jól nézett ki. -ezért is választottam. lehet jobban jártunk volna ha török kaját eszünk. -igaz gyros sem volt fényes amit a fiunknak vittünk
Egyébként önkiszolgáló,gyors kiszolgálás,gyors fizetés. Kinti terasz rész ( kutya miatt),benti rész. éjjel is kiszállitanak kb 23 h-ig
Szép kártyával is lehet fizetni. Nem fogunk többet itt enni,pedig nagyon jó helyen van és olcsó is, sokan járnak ide. Nekünk nem izlett. ,nem jött be.
2016. július 19.a párjával járt itt 55 Wellness hétvégét töltöttünk a párommal a Kikelet Club hotelben. -csodás meleg napok-kirándulások kiindulópontja,de akár pihenés szempontjából is nagyon megfelelő ár-érték arányában is. Nagyon jó elhelyezkedésű hotel,könnyen megközelithető, bobpálya,park,fürdő,utca végén sziklába vájt kápolna. -de akár Diósgyőri vár.
. . . A recepcios kedves,gyors tájékoztatás. A szoba egyszerű,célnak megfelelő,fürdőszoba egyszerű . A hotel reneszánsz stilust idézi,sőt az ételek,bőséges,választékos,finom :-a Bonfini( Mátyás király történet írójáról van elnevezve) étterem rész korhű ételeket is kiszolgál,- az utcáról is van lehetőség betérni az étterem részbe az éhes vendégeknek. Félpanziós ellátás,de ebédelési lehetőség,délután tea,süteménnyel kedveskednek a vendégeknek. Wellnes rész jakuzzi,szauna,masszáz lehetőség,most sem hagytam ki ezt a szolgáltatást -itt éreztem igazán a legeslegjobb masszőrt aki a tudása,kedvessége,barátságos,és minden porcikám a helyére került általa. Csodás volt. Ajándék barlangfürdői belépő
A parkolás a hátsó udvarban vagy a hotel előtti parkolóban-
Szép kártyával is van lehetöség fizetni
Bármikor szívesen visszatérnénk-finom ételek,könnyen megközelithető,ár -érték arány
2016. július 6.gyerekekkel járt itt 55 Családi nyaralást szerveztem,nagyon jó helyet találtam,kedves,barátságos tulajdonosnő mindenre kézséges és tájékoztatott bennünket mindenről. A tetőtéri apartmant kaptuk 3 szoba,konyha étkező ,fürdő 5főre. Kényelmes ágyakkal,központi étkezőbe a tv-de nem nagyon használtuk. A reggelit megoldottuk 2 percre található a bolt,minden kapható.
Az ebéd és a vacsorát a közelben lévő Szárszó étteremben oldottuk meg a tulajdonosnő ajánlásával. A Balaton part kb 10 percre elérhető,de viszont csendes helyen van az apartman. Udvari parkolási lehetőség. Szépkártyás fizetési lehetőség
Ottlétkor is telt ház volt.
2016. július 6.a párjával járt itt 55 Egyik kedvenc helyeim közé tartozik,a Silvanus hotel -páratlan panoráma,friss levegő,finom ételek,wellness szolgáltatás minden tökéletes. A megérkezéskor nagyon barátságos ,kedves recepcios,mindenről felvilágositást adott. Külön igényünk volt a Dunára néző szoba-páratlan ,lenyűgöző látvány bármilyen napszakban.
Az erkélyen napágyak,napfényvédő roló. -a takaritó személyzet ügyelt rá ha oda ér a napocska. A szoba egyszerűen berendezve,célnak megfelelt,fürdö is egyszerü ,de tiszta. Az ételek változatos,házias izek, svéd asztalos rendszerben,vacsora nagyon sok féle húsétel-még vad étel is volt. desszertek. Az ital külön szolgáltatás. A pincérek kedvesek,szolgálatkészek. A wellness szolgáltatást minden medencét kipróbáltuk, a kültéri medence fütött,kellemes hőfokkal. szauna,masszázs szinte minden szállodába kipróbálom-most egy mézes és egy csokoládés masszázsra esett választásom,csodás érzés-imádom. Ez az egy dolog ami mindig zavar,a parkolás fizetős,zárt kapuval ellátott a szálloda területén. miért van ez, ha valaki megmondja a választ megköszönném. ez az egy negativum számomra. Plus pont viszont a késői távozás és még grátisz kijelenkezés után is lehet használni a wellnesst. De bármikor visszatérnénk.
2016. július 6.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon gyorsan eltelt e pár nap amit szárszón töltöttünk. Gyerekekkel utaztunk,biztositani nekik a főétkezéseket,Szárszó étterem biztositotta a minden napi ebédünket és vacsoránkat. Az ebéd menüs választás volt,nem csalodtunk,böséges és finomak voltak. A vacsora választásos,igénynek böséges, finom megfelelő-.
Választékos volt a kinálat. Sütemény,fagylalt kapható. Bárkinek ajánlom,főleg kisgyermekeseknek kiváló. Fizethető szépkártyával,de erzsébet utalvánnyal is. Nagyon jó választás volt betérni és étkezni ár -érték arányába is jó. A személyzet családias hangulatot termteetek,pedig mindig telt ház volt.
2016. július 6.gyerekekkel járt itt 55 A Balaton télen -nyáron szép,érdekes. A település kedves,hangulatos,téli Balaton parton sétáltunk,József Attila emlékművét megnéztük ,központi parkolóba álltunk meg és sétáltunk. Már messziről látszódott jó helynek igérkezik. mint mindig éhesen nem indulunk útnak hazafelé, így betértünk a tavernába.
A belépés követően kedves, barátságos személyzet,puha meleg,hangulatos terek. Kedvenc stilusom minden természetes,minden fából készült. Gyors kiválasztás,gyors kiszolgálást követően megérkeztek szépen tálalva,(laktató,bőséges,finom,friss,)izlésesen a kiválasztott ételeink. Már desszertre nem tudtunk vállalkozni mivel mindenki tele volt ,mint a déli busz. Bármikor betérünk ha erre járunk.
2016. július 6.gyerekekkel járt itt 45 Csodálatos ,gyönyörű kilátás,körpanoráma,hely,a Földünk szivcsakrája -ezért is nevezik Dobogókőnek-azt ember feltöltődni jön ide és utána finomakat enni. Rám szakadék megmászása után ,úgy döntöttünk eszünk ,egy bőséges ,laktató ételt és betérünk, éhes vándor megpihen a turistaházban és jót eszik.
Nem mondhatni hogy gyors a kiszolgálás,a fiam két féle ételt is rendelt,bőséges ,de nekem csalódás volt az én kajám ,a fiuk jól laktak ,én éhes maradtam. Nem vágyodunk erre a helyre vissza.
2016. július 6.gyerekekkel járt itt 35Már nem ez az első alkalom ,hogy betérünk zsindelyesbe, de a kiszolgálás nem változik,modortalan,szinte azt gondolja minek vagy itt-unja az egészet,nem a vendégekért vannak. Pedig itt a sipálya,jurta, kirándulóhelyek.
Megkivántam a lila hagymás zsiros kenyeret,finom puha kenyérből készült,az ára 350. -ft,húsos szendvics 600. -ft.
Indulhat a kirándulás.
Zsindelyes Vendéglő válasza
Kedves Vendégünk,
köszönjük értékelését és elnézését kérjük, ha úgy érezte, nem volt elég szívélyes kiszolgálásban része. Bár mi is emberek vagyunk, néha rossz napokkal (az elmúlt hétvégére pl. két fő munkája hirtelen kiesett) - továbbra is igyekszünk, hogy vendégeinknek mindig a lehető legjobb kiszolgálást nyújthassuk, ami úgy gondolom, ez az esetek túlnyomó többségében sikerül is.
Bízunk benne, hogy a jövőben nem adunk okot Önnek a panaszra, ha mégis így gondolná, kérem, hogy e-mailben írja meg az adott eset után a lehető leghamarabb, pontosan mi volt a probléma, illetve írja le, ki volt a kiszolgáló.
Köszönjük!
2016. július 12., Zsindelyes Vendéglő, PR manager
2016. július 6.gyerekekkel járt itt 45Mint mindig most is megéheztünk,valahol ebédelni szerettünk volna ,véletlenül tértünk be ide. -mielőtt megnézzük az arborétumot.
Úgy voltunk ,jobb lesz mint egy szendvics.
Hangulatos helynek látszott ,szép környezet,de az ételek nem igazán első osztályuak. -pedig gyors ,egyszerű ételt kértünk ,a sült burgonya ki volt száritva,a mennyisége megfelelő .
2016. július 6.családjával járt itt 55 Gyógynövénynapok alkalmával utaztunk Bükkszentkeresztre. Csodálatos hely,friss levegő,nagy meleg, hangulatos,barátságos étterem és panzió tele vendéggel. A fáradt utazó ehet -ihat ,pihenhet. Különleges ételek, frissitő gyógynövény italok várják az éhes vendégeket. Sok vendég ,teltház,de így is elég rugalmas és gyors volt a kiszolgálás.
Bárkinek ajánlom próbálja ki akár egész hétvégére mert csodás hely. remélem vissza térünk még.