2016. május 18.gyerekekkel járt itt 55 Lassan 30 éve ismerjük egymást a párommal,ez idő alatt nagyon sok helyre eljutottunk együtt,-gyerekekkel ,nagyon sok szép emlékek vannak mögöttünk. A varázslatos "korhű" Kastélyhotelbe vezetett az utunk, a két felnőtt gyermekeinkkel,a férjem születésnapját ünnepeltük itt.
Nagyon készséges a személyzet,kiemelném a séfet-tájékoztatás az ételekről, étlap sor leírva, és egy kedves "bűvész" pincért,felnőtt fejjel is érdekes -csodálója voltam. Nagyon tetszett a korhű bútorokkal berendezett szobák,jó érzés kastélyban "élni",a régi kor tükröződik mindenhol,még a parkban is ezt éreztem . ,Minden zeg -zugát megnéztük ,bejártuk ,kipróbáltuk-biliárd. A szobáink szív formájú tóra nézett,kényelmes ,mi igényeinknek megfelelő szobák. Külön köszönet a kényelmes párnáké,mert eddig mindig kellett használnom a saját kispárnámat is és itt nem kellett használnom. Szolgáltatásokkal-nagyon jó ötletnek találtam hogy úgy van megoldva a bowling pálya, elkülönítve,zaj mentes,minden össze van kapcsolva,könnyen megközelíthető az alagsorból-elérhető minden. A jakuzzi,hideg vizes ,kültéri medence célnak megfelelő. Délutáni sütizést nagyon jó ötletnek találtuk a medencénél. Minden szálláshelyen ,masszázs szolgáltatást is kihasználom-kipróbálom. 1-2,de több félét is. A masszőr tapasztalt,rutinos,alapos- svéd masszást kértem -meg is kaptam. A masszás helységgel volt egy kis bajom,sötét és szűkös volt,szólt a halk zene - mégis nehezen tudtam lazítani. A parkolással kapcsolatosan ,a mai napig nem értem kerítéssel körbe zárt helyen ,miért kell parkolási díjat fizetni! ? Emlékezetes ,szórakoztató,kirándulások -kalandpark könnyen elérhető. Az egész család jól érezte magát ,gyorsan elszaladt e pár nap. Remélem vissza térünk még.