2018. december 25.családjával járt itt 55Aki Bicske irányába autózik. nagyon ajánlom hogy nézze meg a város központban található Battyányi kastély parkját,mert nagyon szép,tavacskával,szép ,nagy ős parkkal,virágokkal,szökökuttal. Az épület maga gyermek otthonnak ad helyet,de a park szabadon ingyen látogatható.
Ellehet tölteni egy órácskát,sétálni, madarakat figyelni,vagy a tavacskában az arany halakat szemlélni.
2018. december 25.a párjával járt itt 55 Gyorsan kellett találnunk egy gyors helyet ahol azonnal tudunk kajálni. Nagyon jó elhelyezkedésű,város központban,főút mellett (Dunántúlon,határ közelében)található,finom házias izekkel, menű kaját választottuk,mert attól nem volt gyorsabb. tojás leves és sertés ragu tésztával,nagyon finom volt és még olcsó is.
Azt mondtuk vissza térünk még,mert panzio is egyben,szállás lehetőség és gyógyitó fürdő is van a városban. kétnap múlva bele is csöppentünk város napja rendezvényekkel
2018. december 25.a párjával járt itt 55 Gyönyörű csodás nyár végi- kora őszi napokat töltöttünk egy csodás helyen,aki pihenni,kirándulni,vagy csak a város zajától elbújni, igazi állatbarát hely. Lovaglási lehetőség,medence illetve a kutyusoknak is egyedi állat medence -hűsölni vágyóknak. Nagyon szimpatikus ez a hely ,igazi vidéki hangulat,kedves pincérek ,finom ,bőséges, változatos ételek.
Mi félpanzion voltunk,nagyon meg voltunk elégedve az ellátással. Közel a határhoz,rengeteg környékbeli látnivalóval hazai ill. 4 határ mentén helyezkedik el-ilyen közel még nem volt szállásunk a határhoz. Erdőszéle-rengeteg vadon élő állattal -volt is szerencsénk szarvast látni. Bátran ajánlom állat tenyésztőknek,vadászoknak és kutyus tartóknak. Mi a másik határszélről jöttünk,csodás napokat töltöttűnk itt.
2018. szeptember 10.a párjával járt itt 55 Közvetlen az út mellett,körforgalomnál helyezkedik el egy dombon-amit már messziről lehet látni -nagyon érdekes-szimbolizálja sirhalmot-csiga vonalba fellehet menni a tetejére,hatalmas nagy -mi épp felujitás alatt néztük meg ,de már nyárra készen lett,mert máskor is jártunk mostanában. Ezt is ajánlom meg kell nézni mert érdekes kicsiknek-nagyoknak is.
Aki pihenni szeretne még találhat egy útszéli büfét is-nagy forgalma van és sokfélét ehet-ihat. Jól kitalálták.
2018. szeptember 10.a párjával járt itt 55Ha már Szerencsen járunk minden nevezességet fel kell fedezni-igy betértünk szerencsi bonbon mintaüzletébe is ahol mindenféle finomságok sokasága ,nem lehet választani,mert a régi gyerek kori féle édességeket is felfedeztem amit máshol nem tudunk megvásárolni,nagyon sok félét vásároltunk,sokfajta mogyorós,mazsolás és persze minden csokival bevonva.
,diabetikus csokik,táblás csokik,fehér csoki ,keserű csoki stb. nem is lehet felsorolni őket mert annyi sok féle van -na persze a macskanyelv-egyik kedvencem. Otthon mindenki kapott a vásárolt finomságokból. nyitvatartás: vasárnap kivételével 8-17 között Aki erre jár térjen be, mert nagyon sok féle ujdonságot fog látni,érezni,kóstolni.
Érdekes
2018. szeptember 9.a párjával járt itt 45Kellemes kis település,kis domb tetején halastó körülötte,nekem nagyon tetszik a környezete,sajnos már csak vár részlet látható. nem lehet bemenni mert szinházként funkcionál nyári estéken az udvaron. meg kell nézni mert nagyon szép a környezete vár-ral szemben egy hotel ,focipálya mellette-kár volt ide tenni-nem illik a környezetbe
Késő gótikus várrom
2018. szeptember 9.a párjával járt itt 55 Elérkeztünk a következő várunkhoz,szinte minden Rákóczi várunkban jártunk már. -nagyon sok van belőle és mind másféle. Itt Szerencsen a váron belűl helyet kapott a hotel,utazási iroda ,kávézó,múzeum minden része ki van használva. egyszerű,gyorsan körbejárható. nem nagy,,olcso belépővel.
Szép a hozzá tartozó kert is érdemes körbe járni ,van halastó is. Itt is megnéztünk mindent,körbé jártuk. A várak szerelmeseinek kihagyhatatlan élmény.
2018. szeptember 8.a párjával járt itt 55 Következő várunk bemutatása képekben- egyik legszebb várunk egyike-hát ide is eljutottunk. Pár napot eltöltöttűnk Sárospatakon-várunk a város központban ,folyóparton helyezkedik el.
Minden napszakban megnéztük,kivülről-belülről,minden szegletét bejártuk,naplementekor is nagyon szép-nagyon tetszett hogy a hozzá tartozó park este 22:00 -ig volt nyitva ,le lehet ülni,sétálni,több kapu is van a kertben,folyópartra is le lehet jutni,Szépen felujitott,böséges kiállitási anyaggal rendelkezik, mindenki megtalálja ami érdekli. Nem olcsó a belépő ,de megéri-látni kell. -nem szabad kihagyni.
2018. szeptember 4.a párjával járt itt 55 Mi vásároltunk egy olyan térképet amin rajta van Magyarország összes vára-igy jutottunk el ide. Igazából egy vár részlet szépen felujitva(amit szabadon jöhet -mehet az ember fia,belépő nincs ,sajnos vannak olyan emberek akik az értéket nem becsülik,bevert ablak üveg stb ÉRTÉKEINKRE VIGYÁZZNI KELL-várrom-de érdemes megnézni szép környezetben a folyópartra épült.
egy része le van fedve hogy állaga megmaradjon. Azért eltéved egy -két ember érdeklődö mindig van -NÉPSZERÜSITENI kell-ismerjék meg az emberek ,történelmúnkhöz tartozik nem nagy látni való ,de hasznos.
2018. szeptember 4.a párjával járt itt 55 Nem egy egyszerű a feljutás a várhoz,de kárpótol a látvány,aki megszállott vár rajongó,bármit megtesz hogy lássa,mi a fejünkbe vettük hogy az összes várunkat felkeressük. -most a regéci vár volt a soros. Örülök hogy az állam áldoz rá hogy a régi értékeinket megörizzük-felujitás alatt lévő várunk-tudták hová kell építkezni,védő szerepe -na meg a látvány-nem lehet eltelni vele.
Sajnos a látogatásunkkor nagyon fújt a szél és igy nem tudtuk minden pontját megnézni a legtávolabbi részére. nem mentünk el. Ajánlom mindenkinek meg kell nézni,mivel a felvezető ut is élmény.