2018. augusztus 25.a párjával járt itt 55 Eldöntöttük a párommal ,hogy Magyarországon fellelhető Északi várainkat megnézzük, már messziről látható,egy domb tetőn magasodik. Nagyon szeretjük a történelmet,igy időutazáson veszünk részt, szépen felújitott vár,ásvány kiállitás, a börtön bemutatása,a kinzó eszközök,makett kiállitás és a csodás táj ami a várból látható.
mindig sok időt eltudunk tölteni a várakat megcsodálva,elolvasva,minden zegzugát bejárva. Külön tetszett hogy a harci ruha felpróbálása,őrtorony pallon keresztül eljutása. Minimális a belépő ára. parkolás megoldott. egy kis édesség egy kis étel vásárlási lehetőség
2018. augusztus 23.a párjával járt itt 55 Egyedül álló vadász kiállitás(tulajdonos szerint nem, van nagyobb is de az nem nyilvános( tulajdonos saját magán gyüjteményét bemutatja minden egyes állatot a világ minden pontjáról,kontinensekről sikerült neki begyűjtenie. kilőnie. -volt szerencsénk vele is találkozni,Hunor Hotel,étterem és hozzá tartozó kiállitás is az ő tulajdonába van.
kb 20 perces bemutató,fokuszálva egyes állatok bemutatása ,hanggal is illusztrálva,lenyügözö szinte olyan mintha ott lennénk,hegyoldal felépitve ,nagyon szép kiállítás minden korosztálynak ajánlom kicsiknek ,nagyoknak,vadászoknak. egyes vadászok találkozó helye. Már a belépés előtt megfogja az ember gyönyörű faragott lépcsőn megy
ünk fel,különbözö trófeák kiállitva, gyönyörű díszes vadász ajtó szembe,jobbra balra ajtó a vadász lakosztályok ami a hotelhez tartozik. Az egész csodás. A képek magukért beszélnek.
2018. augusztus 23.a párjával járt itt 45 Mivel Szerencsen jár az ember fia az gondolná milyen finomságokat fog enni. Nagyon dekorativ ,igényes cukrászdának,vendég csalogató helységnek tünt. Sajnos,belépve a kiszolgálok nem igazán barátságosak,kézségesek -két sütit kértünk édesség utáni vágyunkat szerettük volna elnyomni,de kedvenc mandulásom csak csalódás volt semmi mandula ize( vajizű) a párom valamiféle mű krémest evett-olyan csodás sütiknek néznek ki,de csak néznek ki-nem megenni.
Finom házi jellegű akciós fagyikat kinálnak(2 fizet 3 kap) ,a fagyi viszont,nagy adag és finom volt. nagyon gyönyörű torták ,díszesek,de ha nem lehet megenni! ? -kert helyiség is tartozik hozzá ott is meglehet enni a fagyit ,sütit,de mi a légkondis helyiségben voltunk-mivel odakint meleg volt. A mosdó,nagyon rendben.
2018. augusztus 23.a párjával járt itt 35 Kicsi település ,érdekes emberek,meglepődve néztek bennünket helyi lakosok akik vendégek voltak az ételbárba,sörözőbe,dohányboltba-hogy megálltunk mert nagyon éhesek voltunk-látták hogy idegenek vagyunk.
Ha nem lettünk volna annyira éhesek,meg sem álltunk volna mert csalódás volt-sajnos sokat kellett várni mivel elkészült a gyros pitáben de valószinű azért mert fagyasztóból húzták elő a sült húst ,ami kiszolgáláskor is hideg ,fagyos volt . ha nem vagyok éhes meg sem eszem-a végét a párom ette meg. A kávé viszont finom volt. Úgy tünik most lett felujitva a helyiségek,falusi kis kiűlös kocsma,beszélgetős,de sajnos a kaja igénytelen-nem fogy sok. -jó is lehetett volna. egy kiszolgáló van ,dohánybolt,ételbár-pedig volt választék ,gyors kaják,de rántott szelet,gyros,hamburger,hotdog. . . . de ha mind ilyen? !
2018. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Igazi kikapcsolódás kicsiknek,nagyoknak. Olyan sok szép dolgot halottam erről az állatparkról,mivel ugyis erre jártunk ,itt volt az ideje hogy mi is megnézzük. Egy egésznapos kikapcsolodásnak is jó. Mindenkit Jó kedvre deritenek az állatok,nem lehet őket megunni.
A majmok kiváncsiak,a papagájok beszélnek ,a kicsi zsiráf aranyos,a tigris olyan közel van csak az üveg választ el töle ,lehetne folytatni mivel olyan viccesek. Nagyon szépen,gondozott,folyamatos felujitás rengeteg féle állat,kontinensekként elosztva,hatalmas területen. ,tevegelni is lehet. Mindenkinek ajánlom egyszer látni kell. Beszéljenek a képek
2018. augusztus 21.a párjával járt itt 45 Családi tulajdonban lévő étterem idős bácsi a felszolgáló és fia az sem fiatal,de finoman főznek ,bőséges. átutazóban voltunk ,betértünk hogy ne éhesen utazzunk tovább,de nem tudtuk megenni 2 személyes tálat rendeltünk tele hússal. Kinti helységet választottuk mivel nagyon meleg volt és egy kancsó nagyon izletes limonádét ittunk.
Hátsó belső parkolás megoldott,jó elhelyezkedésű étterem a főút mellet a központban.
2018. augusztus 21.családjával járt itt 45 Mostanában nagyon sokszor betérünk,a Lugasba mert útba esik,finoman és bőségesen főznek-fejlődnek. -ezért gondoltuk hogy a születésnapot itt tartjuk-hatalmas 6 személyes lakoma tálat rendeltem,finom volt és bőséges,mindenki meg volt elégedve és jól is lakott. Esküvői helyszínként,különbözö rendezvényeket,céges bulikat, ballagási ebéd vacsit is szoktak itt tartani.
Mivel kibővült egy nagyobb helységgeligy szivesen igénybe veszik. Rendelést is szivesen veszik,alacart kaja is van. Nagyon sokan szoktak lenni. Nem drága hely és hangulatos kinti benti hely. Egyre jobban megvagyunk elégedve a kiszolgálással és elég gyorsan kész is van.
2018. augusztus 20.a párjával járt itt 55 Ki ne szeretné a főuri kényelmet,hát itt megkapja aki ide téved. Minden adva van hozzá,csodálatosan ,korhűen felujitva régi-de új minden. Teljesen vissza cseppen az ember fia a régi korba,mert nagyon sok minden ,apró részlet úgy történik mint a régi korban, a kiszolgálás stb. .
Megérkezésnél megkérdezték hogy hogy utaztunk,másnap reggel megkérdezték hogy aludtunk mindenre próbálnak oda figyelni,az ágy -ilyen jó ágyban,párna még nem volt szerencsém aludni szállodában. Étlap van abból lehet választani és elkészitik,szépen feldíszitve,tálalva. nem tünik böségesnek de nagyon tartalmas és finoman főznek,minden apró részletre oda figyelnek. az nem tetszett hogy az előételre is sokat kellett várni-a leves utána gyorsan fel lett szolgálva és a második,süti,hiányoltam a gyümölcsöt,szint minden ugy van eljátszva mintha régmútban történne. a reggelinél megmutatják a tea kinálatot,meg ahogyan fel van szolgálva a tea ,külön citrom nyomo stb. . . Az ételek nagyon finomak,jó izlés világ,inyencségek. a wellnes szauna ,sószoba,benti medencét nem lehetett használni,jacuzzit sem a kinti medence,jacuzzit használtuk és fütött volt a medence,nagyon jó és hatalmas. A parkolás megoldott a kastély udvarában. A páromnak meglepetést szereztem szülinapjára, megleptem másodjára is. felejthetetlen lesz ez az utazásunk is. Igazi föuri élet. Nem sok szoba van ,lakosztály.
2018. augusztus 20.a párjával járt itt 45Görög tulajdonos ,görög ételek,görög hangulat ,egyes fogások magyarositva. Nagyon hangulatos hely,finom,bőséges ételekkel. ,finom minden frissen készül. Mi 2 személyes taverna tálat kértük de nem tudtunk megbirkozni vele. Nagyon jó helyen található,városközponban. Hához szállitást is vállalnak városon belül. Az nem tetszik hogy vasárnap nincs nyitva.
2018. augusztus 20.a párjával járt itt 45 Minden évben szülinap-házassági évforduló alkalmával-most spontán került választás erre a hotelre,-nekünk nagyon be jött. Hangulatos kis város központjában ,minden elérhető,kivülről nem mutat olyan jól mint belülről. -kivül retro-belül modern. A recepcios,felszolgálok kézségesek,kedvesek.
Kényelmes ,tágas,erkélyes ,közel a wellness a szobánkhoz,jacuzzi,úszomedence az is tetszett hogy emeleten van panorámás a fürdő rész ,hegyeket lehet látni. ,minden megfelelt. Svédasztalos rendszerben működik az étkezés. -Finomak a levesek,húsok ,sütik. Nagyon sok nevezetesség,látnivaló elérhető a környékben-mi minden fontosabb helyre ellátogattunk van bőven mit látni. Esküvők,rendezvények helyszine is a hotel,akkor szombaton pont egy esküvőbe csöppentűnk,de más teremben volt a vacsora felszolgálva. Jó hely vissza térünk még