2024. szeptember 20.a párjával járt itt 15 Sajnos 4 napot töltöttünk itt és a tapasztalataink siralmasak. Nem működő ajtózár, beszakadt fürdőszoba padló széttört járólapokkal, hangyák a konyhában, rágcsáló a mennyezet felett. Takarítás teljes hiánya. Sajnos láttuk a mellettünk lévő háznal is 20 perc volt a takarítás a vendégek után és már délután jöttek az új vedégek.
Szép halak, de ahogy láttuk a szabályok nem vonatkoznak mindenkire. Nekünk a vízbe le kellett vinnünk a pontybölcsőt (alacsony vízszint miatt) ami persze berozsdásodott, de ez senkit nem érdekel ugye csak a halakat ne szákold magasból. Persze a mellettünk lévő horgászok 5-10 percig is kint tartották a halakat a parton lévő ponty bölcsőbe, sőt volt hogy leejtették a földre is, de az persze nem számít. Alap áram szolgáltatás sincs az árban miközben minden árammal működik. A wifi használat is külön díj ellenében lehetséges. Szóval mi nem ajánljuk.
2023. május 1.a párjával járt itt 35Jókat olvastam róla, de nagyon csalódtunk benne. Kicsi, de finom rétes (480.-), ócska kávé papír pohárban felszolgálva (kókusztejjel 550.-), méregdrága, kicsi és ehetetlen gluténmentes kuglóf (2250.-) ami egyébként nagyon fincsinek tűnik. Betyárbatyu (650.-) ami egy baconnal, hagymával, talán tojással töltött batyu.
2023. április 29.a párjával járt itt 15Finom kávé, borzalmas ekler fánk. Hűtő ízű, szottyadt, gusztustalan ízű és állagú. Csak látszólag néz ki jól és finomnak.
2022. július 11.családjával járt itt 35 Két éjszakát töltöttünk itt. Sajnos sikerült olyan szállást választanom ahol az étkező részen kívül sehol nem volt légkondi, így nyitott ablaknál próbáltunk aludni. Hajnali 4 körül traktor ébresztett, nem örültem. A szoba elfogadható, bár nem volt minden ablakon szúnyogháló, ami jól jött volna. Az ágyak nem kényelmesek.
A fürdő időutazás a múltba. A reggeli választéka elfogadható, de sajnos itt is az olcsó termékek domináltak. Viszont a személyzet rendkívül kedves, segítőkész. Bármi problémánk volt szinte azonnal próbáltak megoldást találni. Kaptunk plussz párnákat, ventillátort,.
2022. július 11.családjával járt itt 25 Két éjszakára mentünk. A főépület kívülről lepukkant, belülről rendben lenne. A szobánk sajnos utcára néző volt ami nagyon zajos éjjel is. Az ágyak és a szoba egyébként egész jók voltak, ami a fürdőszobáról nem mondható el. Penészes zuhanyfülke, csöpögő mosdó szifon, melynek következtében reggelre olyan bűz, hogy menekültünk a szobából, mocskos fürdőszoba ajtó.
Hajnalban kutyaugatás a szomszéd szobából. Másnap a másik épületben kaptunk szobát. Sokkal csendesebb és tisztább volt.
2022. július 10.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon hangulatos terasszal rendelkező hely. Menüt kértünk ami bőséges és finom volt. Húslevest kértünk mind a hárman amit meglepetésünkre nem csészébe vagy tányérba hoztak ki, hanem egy üvegtálban. 2x is szedtünk belőle, de még így sem fogyott el, olyan sok volt. A rántott sajt, rántott hús is finom volt.
Mindenkinek ajánlom!
2022. július 4.családjával járt itt 45 Két napot töltöttünk itt. Jó volt, hogy minden sétával elérhető közelségben volt. A szobák alapvetően csendesek voltak, bár az éjszakai kutya ugatást és az őrült éjszakai autósokat kihagytuk volna. Volt hűtő ami pozitív volt csak kicsit hangos. Tetőtérben voltunk és elég világos volt, mivel nem volt rendes sötétítés az ablakokon.
A reggeli kínálat szerintem elég gyenge volt. Nem igazán volt választék pékáruból. Margarin nem volt csak vaj, amit nem mindenki szeret. Felvágottak is az olcsóbb fajtákból voltak. Egyébként szép hely, igényes kialakítással.
2022. július 4.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Napi menüt ettünk. Választani lehetett két féle menü közül a leves ugyanaz volt. Volt lasagne vagy roston csirkecomb filé, hasábburgonya, saláta. A salátára jó lett volna egy kis öntet, de ezt leszámítva kifogástalan volt. A lasagne bőséges, szaftos, ízletes.
2022. július 4.családjával járt itt 55Személy szerint a garnélás tészta a kedvencem, ha szereted te is próbáld ki, mert megéri.
Kedves kiszolgálás, segítőkész személyzet.
2022. július 3.családjával járt itt 25 Rendeltünk, megbántuk! ! Gyros tál: Sima fűszeres sült csirke csíkok, gusztustalan saláta (megbarnult, pedig nem volt a meleg ételhez csomagolva). A görögsalátához fogalmuk sincs. Fats Domino tál: Fasírtnak nevezett borzalom ( mócsingos, fűszermentes, elégetett). A rántott hús, sajt és krumpli nagyon sós, ezt leszámítva jó lett volna.
A káposzta salátába kb fél zacskó egész kömény. Ha őrölt kömény lett volna benne egész jó lett volna. Összegzés: Többet biztosan nem eszünk itt.