2019. szeptember 13.a párjával járt itt 55 Sok szállodában megfordultam már, de ennyi élményt és aktív pihenést még sehol nem éltem át. Udvarias, segítőkész személyzet, változatos, ízletesebbnél ízletesebb ételek, korlátlan étel- és italfogyasztás minőségi borokkal. Reneszánsz korabeli hangulat és pompa. Hatalmas, gondozott kert, élménybirtok kiállításokkal, állatokkal, középkori falu és vár.
Nagy és változatos wellness több helyszínen! Szeretettel ajánlom mindenkinek!
2017. szeptember 21.a párjával járt itt 55 Évek alatt több szállodát végigjárva nem hittem, hogy valaha is megtaláljuk a tökéletest. Most sikerült. Nem keresünk tovább, visszatérő vendégek leszünk. Három fantasztikus napot töltöttünk itt nejemmel és egyik ámulatból estünk a másikba. Egyszerűen nem hittük el, hogy ilyen hely létezik. Mesebeli kastély, mesés parkkal.
Valóban egy kastélyba zárt város. Minden kikapcsolódási lehetőség helyben adott. Csónakázás a tavon, többféle sportolási lehetőség, lovaglás, gyermek játszótér, állatsimogató, sőt még saját kilátója is van. A szoba gyönyörű, kényelmes, otthonos. Az ételek ízletesek, a választék kiváló. A személyzet kedves, segítőkész. A pozitívumokat hosszan sorolhatnám, negatív dologgal nem találkoztunk.