2023. december 29.a párjával járt itt 45 Mindennel maximålisan meg voltunk elégedve kivéve a pincérekkel! Sajnos nem voltak a helyzet magaslatán! Sokat kellett várni az italokra elfelejtettek rendelėseket ! A fiatalabb munkatársakról van szó! Sajnálatos volt hogy nem lehetett üveges bőrt bontani tudom nem lėt fontosságú de sok helyen ezt még oldjåk !
Összességėben minden tökėletes volt ! Nagyon jól éreztük magunkat szívesen vissza megyünk måskor is !
2019. december 27.a párjával járt itt 35 4nap 3éjszakát töltöttünk a szállodában ! Szép a szálloda és a szoba is bár hagy némi kivetni valót ! Rá férne egy kis felújítás,lógó vezetékek a falból a tv filmnézés közben folyamatosan meg szakadozó szolgáltatást nyújt ! A wellness részleg igen komoly felújításra szorul ! A medencékben nem működik semmi ,se pezsgő fürdő se semmi .
. . ott nagyon barátságos és kedves a személyzet ! A wellness részleget többen is jelezték még sem történt eddig változás ! Úgy gondolom ,hogy olykor kellő figyelmet kell fordítani más részletekre is! ! A pincérek nem igazán voltak barátságosak de volt pár kivétel akik nagyon kedvesek és segítőkészségesek voltak! Valamint szomorú,hogy a szálloda térítést kér a saját! parkoló használatáért ! ! Szép szálloda ,de nem biztos ,hogy visszatérő vendégek leszünk !