2015. szeptember 20.a párjával járt itt 55 Felejthetetlen 3 napot töltöttünk el párommal a hotelben! A 4. emeleti szobánkból csodálatos kilátás nyílt a Fellegvárra és a Dunára is. A szobánk tágas, kényelmes volt. Nagyon tetszett a szoba megvilágítása a sok fali és álló lámpával. A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon finom volt, sok érdekes és ízletes étel közül lehetett választani.
A wellness-részleg élménymedencéi tényleg nagy élményt nyújtottak. Egyedül a finn-szauna volt kicsi. Mindenkinek ajánljuk, mert nagyon romantikus szálláshely! Csipet
2013. december 28.a párjával járt itt 55 Nincs még egy ilyen gyönyörű helyen fekvő szálloda Magyarországon, mint a lillafüredi Hotel Palota! Olyan, akár egy mesebeli kastély. Mindhárom étteremnek sajátságos hangulata van, és nagyon finoman főznek! A wellness részleg kiváló, hangulatos, megnyugtató. Az egyik szauna közvetlenül szabadtérre nyílik, ott van a merülő medence is.
Nagyon izgalmas az élménymedencéből nézni a szálló tornyait, illetve esténként a csillagos eget. A szobák kényelmesek, gyönyörű a kilátás a környező hegyekre, illetve a Hámori-tóra. Már többször pihentünk a hotelben és idén ősszel bejárhattuk az újonnan elkészült "Függőkerteket", amelyek a szálloda alatt vannak kiépítve. Innen lehet megnézni Magyarország legmagasabb vízesését is. Lehet még csónakázni, vízi biciklizni, túrázni, érdekes barlangokat bejárni. Egy szóval se szeri-se száma a látnivalóknak. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a romantikus hotelt!