2023. január 29.a párjával járt itt 55Mindig figyelmes kiszolgálás, ízletes ételek, kellemes környezet! Bármikor "beestünk" mindig jóllakottan, hagytuk magunk mögött a friss, élővirággal terített asztalunkat.
SZUPER!
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Köszönjük!Más alkalommal is várjuk Önöket!
2023. február 7., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos
2015. szeptember 28.barátokkal járt itt 55 Barátoktól kaptuk korábban az információt: ha finom és szálkamentes rántott halat és halászlét szeretnénk Szegeden enni, ide menjünk. Igaza volt az ajánlónknak, mert nem csalódtunk. Olyannyira nem, hogy az azóta akárhányszor Szegeden járunk, nem hagyjuk ki a helyet, visszatérünk!
Vannak pincérek, akik már ismerősként üdvözölnek, pedig évenként csak 2 - 3 alkalommal jutunk ide! Szerencse, hogy az unokák görkorcsolyáznak,s mikor Szegeden van verseny, (nem hagyjuk ki soha! ! ) megyünk, drukkolunk, s jókat eszünk! Minőségileg és mennyiségileg is kifogástalanok az ételek! Szeretjük a várost is, mert élhető és szép, tele látnivalóval.
2015. szeptember 26.barátokkal járt itt 55 Villányi szállásadónk ajánlotta, hogy egy kellemes sétával egybekötve, látogassunk el a Csárdába! Nem bántuk, hogy megfogadtuk tanácsát. Kellemes sétával szép időben, találtunk egy nagyon kellemes, barátságos, tiszta Csárdát. A konyhája, hát: az aztán maga volt a csúcs! Még szerencse, hogy CSAK 1 adag májgombóclevest kértünk, mert alig tudtuk párommal megenni!
Minden ízletes, friss, finom és NAGYON KIADÓS volt! A felszolgálás gyors, kedves és udvarias! ! Csak gratulálni tudok és MINDENKINEK AJÁNLOM, mert SZUPER! ! ! ! Érdemes még a BOLT-ot is meglátogatni,ami a Csárda mögötttaláható! Hasznos! ! !
2015. szeptember 4.a párjával járt itt 55Mint megannyi étteremre, erre is "szükségből" találtunk!
Délidőben érkeztünk, a vásárlást gyorsan lebonyolítottuk, s kerestünk egy helyet, ahol enni-inni lehetne. Ezt az éttermet kaptuk ajánlatként, s nem bántuk meg. Fiatalok a felszolgálók, kedvesek, udvariasak s a hely is szuper. Az étel bőséges, és ízletes volt.
Ha megyünk ismételten arra, csak IDE MEGYÜNK ismét!
2015. augusztus 26.barátokkal járt itt 25 Többször jártunk ott, mindig igénybe is vettük az éttermi szolgáltatást, azonban folyamatosnak ítéljük a romlást! ! ! Először csak ketten voltunk, utána baráti társasággal (8 fő), majd megint egy kisebb társasággal (4 fő). Ekkor döntöttük el, hogy többet nem megyünk!
Először csak sokat kellett várni, utána még többet, majd nagyon sokat és hideg volt szinte minden, sőt nem is azt kaptunk, amit kértünk! ! ! Mikor érdeklődtünk, hogy miért nem kapjuk meg a renelt ételt: a válaz az volt; frissen és egyszerre szolgálnak ki minket. Háááát! Na ez nem volt igaz! ! Sajnos mi ezt tapasztaltuk!
2015. augusztus 18.a párjával járt itt 55Másodszor voltunk az étteremben. Most sem csalódtunk! Tavaly hazafelé véletlen akadtunk a helyre, az idén azonban célirányosan mentünk ebédelni! Izletes volt minden, gyors és figyelmes volt a kiszolgálás. A hely most is megragadott. Tisztasága, kellemes berendezése. A teljes összhang! Megyeszékhelyünkről sajnos ez nem mondható el!
További sok sikert az üzemeltetőnek! !
2015. augusztus 15.a párjával járt itt 55 Az éttermi szolgáltatást vettük csak igénybe, nem is egyszer, és nem is oljára! Kedves, figyelmes a kiszolgálás, megfelelően ízletesek és mennyiségileg is elegendők az ételek. Véletlenül fedeztük fel, útban Diósjenő felé! Barátokkal először csak kávéra, üditőre, aztán csak ketten párommal ebédre-üditőre térünk már be évek óta!
Ez 5 éve tart, s még mindig nem csalódtunk a vendéglátásban! Ősszel megyünk legközelebb! ! !
2015. augusztus 15.a párjával járt itt 55 Tavaly csak "átrobugtunk" a településen, mert a nyakungban volt az eső, (motorral túzázunk). Az idén azonban, célirányosan mentünk, az általunk régóta híresnek ismert étterembe! Lillafüredi túrán voltunk Szilvásváradról, s visszafelé tértünk be ebédelni. MEGÉRTE! ! ! Ízletesek az ételek, s a mennyiségük is kiváló!
A felszolgálás-kiszolgálás gyors, kedves, figyelmes! Azt mondtuk ott is, s most is csak azt tudom mondani: *10 pont amit -e vendéglátó egység érdemel! Jövőre visszatérünk ismét!
2014. június 27.gyerekekkel járt itt 55 Nagy "öröm" volt, hogy Tatabányára költözött. Míg Kocson voltak, addig is kijártunk. Kellett ez az Étterem már Tatabányára! Kellemes, elegáns, tiszta,hangulatos maga az étterem, a kiszolgálás esetenként hagy kívánni valót maga után. Az ételek finomak, az adagok nagyok és változatos ételek közül lehet elmélkedni az étlap felett!
Családdal, barátokkal többször is jártunk már. Ide bátran visszük ismerőseinket, biztos a siker!