2023. december 28.a párjával járt itt 45 Az előző véleményeket olvasva kicsit bizonytalanul indultunk neki a dolognak , de kellemesen csalódtunk . Az épület a kórház része , de nem kórház hanem szálloda , a szobák modernek , tiszták . Nekem az ágy kicsit kemény volt (vékony a matrac), az étkezde tiszta , az ételek finomak , a választék megfelelő , aki ebből nem tud választani az csak kötözködik .
A wellnes részleg az nem wellnes , hanem gyógyfürdő , ezt tudomásul kell venni ! (itt nincsenek ordító és ugráló gyerekek , nincs büfé , csend van és nyugalom) . Ha valaki pihenésre vágyik annak lehet ajánlani a hotelt .
2023. március 5.a párjával járt itt 55 Olvastam az előző kommenteket és muszály reagálnom nekem is ! A felnőttbarát szálloda isteni annak , aki pihenni akar . írta valaki , hogy hideg a víz a jakuzziban . Hát 32-34 fokot ígértek , 38 fokos volt mikor mérték ( benne ültünk , láttuk a mérőt ) . A szobákra azt írták , hogy nagyon kicsik meg hogy hideg van , nem tudom , hogy hol ?
A radiátorokat lehet szabályozni , 24-26 m2 nem hiszem , hogy olyan kicsi . Miért kell olyat mondani , ami nem igaz ? Az étkezésekkel sem volt gond , csak nem volt 42 féle kaja ez igaz , ami volt az viszont finom . Azt sem értem , hogy miért írták , hogy egy öreg leharcolt szálloda , a fürdöszoba nagy , gyönyörü , a szoba hatalmas , a folyosók tiszták az étkezó rendben , ha valaki nem hiszi , nézze meg személyesen , megéri ! ! ! !
2015. december 28.a párjával járt itt 55 A szálloda és a környék a pihenésről szól nem a "pörgésről". Szerintem aki karácsony tájékán szállodába menekül, az nem pörögni akar, hanem végre egy kis nyugalomra vágyik, amit itt megtalál. Beszéltünk olyannal, aki kevésnek találta a programmokat, mert ők bulizni jöttek. Szerintünk bulizni szilveszterkor kell.
A személyzet kiváló, segítőkész, nagyon kellemes három napot töltöttünk a hotelban, köszönjük!