2016. október 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jól éreztük magunkat, a svédasztalos reggeli és vacsora minden igényt kielégített. Ha elfogyott egy étel rögtön pótolták és szuper jó ízű volt minden. A szobában tisztaság volt és az ágy nagyon kényelmes volt. Köszönjük a szép vakációt. A fürdő részben sajnos csak egy napot töltöttünk,de ha legközelebb megyünk jobban kihasználjuk. Közel van a városközponthoz a gyönyörű hídon keresztül.
2016. október 25.a párjával járt itt 15Három éjszakát töltöttünk itt'de csak azért maradtunk mert közel van a családhoz. A szoba lelakott'afürdőszobában a műanyag keretű tükörből hiányzott egy darab'egyébként is le volt szakadva. Az ablak üvege betörve'koszos'. A tv távirányítója eltörve'szétesve. Internet csak a hirdetésben szerepel. Ez a vendég becsapása. Büdös bagószag az egész épületben. Senkinek nem fogom ajánlani.