2016. február 23.a párjával járt itt 55 Negyedmagunkkal 10 napos pihenésre fizettünk be, kiválasztva a magasabb kategóriás szobát, mely minden tekintetben kellemes, nyugodt pihenést biztosított. Előbb érkeztünk a szállodába, de elfoglalhattuk a szobát. A recepción minden tudnivalót elmondtak, segítettek a TB kezelések igénybevétele kapcsán, minden tájékoztatást megadtak.
Nagyon jó volt, hogy a téli hidegben nem kellett kimenni a szállodából fűtött folyosón tudtunk átmenni a fürdőbe, ahol igazán kellemes órákat töltöttünk. A büfé félpanzió változatos, bőséges volt. Talán egy pici hiányosság, hogy legalább a magasabb kategőriájú szobákban lehetne hajszárító és aki legalább egy hétig szállást fizet, kaphatna térítés nélkül is köntöst. De mindkettőhöz hozzá lehetett jutni a helyszínen. Szívesen visszatérünk ebbe a szállodába.
2014. március 5.a párjával járt itt 55 Gyönyörű helyen csodaszép hely. . . . Vagyis a Duna parton, egy homokos szabad strandnál,üvegfalak és hatalmas terasz a tájra. Az ételek fantasztikusak, az elkészítésük és a tálalásuk terén a múlt és a jelen csúcstechnológiája találkozik. A zománcos kislábasban feltálalt dunabogdányi húsleves mellé jár a pirítós fogvájóra szúrt foghagymával és velős csonttal.
A házi burgonyafánkot, ami a nagymamáink ízvilágát adja, kérhetjük pl. különleges módon elkészített marhapofával. A házi készítésű friss browni-t erdei gyümölcs fagyival tálalják. A kedvező árú ételekből választhatunk 3 fogásos menüt még kedvezőbb áron. A házi gránátalma limonádét kancsóban szolgálták fel, ami tele volt citrus gyümölcsökkel. A pincérek kedvesek, a kiszolgálás annak ellenére gyors, hogy teltház fogadott, amikor betértünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Marcsi
2013. november 20.a párjával járt itt 55 Párommal többször jártunk már a szállodában, melyben annak is jelentősége van, hogy vihetjük magunkkal kiskutyánkat is. A szálloda mindkét részlegében voltunk, és ár-érték arányban teljesen meg voltunk elégedve. Tavaly a szilvesztert töltöttük a szállodában, és olyan jól éreztük magunkat, hogy már a nyáron lefoglaltuk az ideit is.
Az aktív pihenés, és a városban szervezett programok sokkal többet érnek számunkra, mint egy puccos néhány órás méregdrága szilveszteri vacsora csupa idegen ember között. Az ünnepi hangulatot teljes mértékig biztosították, csakúgy, mint a teljes kényelmünket. A büféasztalos ellátás sokat emelt a színvonalon a korábbi tányérszervizes felszolgáláshoz képest. A szolgáltatások színvonalasak, (még egy pingpong asztal szívesen vennénk) a személyzet kedves, ha problémánk adódott azonnal kerestek rá megoldást. Mindenkinek szívesen ajánlom!