2018. december 25.gyerekekkel járt itt 55Kedves, tökéletes kiszolgálás, az ételek nagyon finomak, nagyok az adagok. Az étterem tiszta és igényes, igazi olasz hangulattal. Olasz rádióállomással a háttérben. A tésztaválaszték bőséges, . Biztosan betérünk, ha arra járunk. Bár december lévén a kerthelyiségbe nem tudtuk kijutni, de tágasnak tűnik, nyáron visszatérünk.
2016. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Augusztusban baráti társasággal, gyerekekkel látogattunk el ide. Először majdnem eltántorított minket a közel 30 perces sorban állás, de gondoltuk, ha ilyen sor van, rossz étel nem kerülhet a tálcánkra. És milyen igazunk volt! ! 10-12 féle hamburgerből lehet választani, további ételek: saláták, hagymakarika, sült burgonya. .
Rendes méretű hamburger buci, nem a kicsi szezámmagos utánzat. . . a benne lévő csodák, szó szerint kifolynak, igazi hamburger, amit nem lehet tiszta kézzel enni. Mi a Retro, Magyaros, Sajtburgert próbáltuk ki. Isteni! ! Na és a limonádé. már csak azért is megéri sorban állni. Annak ellenére hogy sokan voltak, még le is tudtunk ülni. Árban is nagyon jók!
2016. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 35 Augusztusban 1 éjszakát töltöttünk el a kollégiumban gyermekünkkel. Pozitív, hogy a központhoz és a fürdőhöz is aránylag közel van, őrzött parkoló, felújított, nem lelakott szobák várják a vendéget. Viszont. . . a párnák irtó kemények, sajnos a lepedő és a takaró nem volt éppen tiszta. . Ismeretlen eredetű foltok tarkították.
Olcsó, ne várjunk sokat tőle, de ha valaki csak aludni szeretne Gyulán, és nincsenek nagy elvárásai, teljesen megfelelő, olcsó szállás.
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 45 4 napot töltöttünk Gyulán, eredetileg másik cukrászdába készültünk, de ez útba esett, közelebb volt, és amúgy is egy nagy adag vacsora után találtunk rá a cukira. Persze hogy nehéz volt a választás, hiszen minden süti irtó jól nézett ki, és ugye tele hassal. . DE akkor is kipróbáltuk, mert ellenállhatatlan volt a választék.
A kiszolgálás kedves, figyelmesek az eladók. Ki kell próbálni Mindenkinek aki Gyulán jár! !
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 45 Családommal 4 napot töltöttünk az Erkel Hotelben. A Dürer szárnyat választottuk, mert az árban benne volt a Várfürdő/Aquapalota belépő. Előbb érkeztünk, mint 14:00, és sajnos nem is lett előbb készen a szoba, pedig reménykedtem, de ez nem a Hotel hibája. A Hotel elhelyezkedése tökéletes. A szobák tágasak,az elhelyezéssel meg voltunk elégedve.
Bár sok kisgyermekes család volt, féltem is hogy nem tudunk majd pihenni, mint általában az éjszaka is ricsajos picuroktól, de szerencsére ezzel nem volt gond. A reggeli minden nap ugyanaz volt, kicsit lehetett volna választékosabb, a vacsora viszont tökéletes volt. Mindenki megtalálhatta a számára megfelelő ételt. A sok vendég miatt vadászni kellett a szabad asztalt. Az italokat kicsit drágának találtam, talán itt jött ki egyedül a 4*. . Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Bármikor visszatérnénk.
2016. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
1 éjszakát töltöttünk el itt, 1 gyermekkel. A szoba kényelmes, külön fürdőszobával rendelkezik. A ház felújítás alatt áll, de ez minket cseppet sem zavart. A központhoz közel található, csendes utcában, pihenésre kitűnő. A tulajdonosok nagyon kedvesek, barátságosak, ajánlottak programot, éttermet. Parkoló az udvarban kicsit szűkös, 3 autó már nem igazán fér el.
2016. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Véletlenül találtunk rá a helyre. Közel van a sétálóutcához, nem csak pizza kapható, hanem finom tészta ételek is. Az adagok nagyok, az étel finom. Kicsit sokat kellett várni az ételre, de csak azért mert annyian voltak, alig találtunk helyet, és éppen ebéd időben voltunk. Az ár teljesen korrekt, a személyzet kedves.
Az ülések kissé kopottak, illetve a sok vendég miatt -gondolom- az asztalok nem voltak letakarítva.
2016. augusztus 4. járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2015. augusztusában töltöttünk itt egy éjszakát, leginkább a Barlangfürdő közelsége miatt választottuk a szállást. 1 gyermekkel szálltunk itt meg. A Tulaj nagyon kedves, segítőkész. Sajnálom hogy nem több időt töltöttünk itt. Az udvarban zárt parkoló, és ping-pong asztal. A szobát viszont hosszabb (1 hét) tartózkodásra már kicsinek találnám.
Ami zavart, az éjjel 11-kor hazaérkező 3 gyermekes család vacsorázása a közös konyha helyiségben. De ez max annyiban a szállás hibája, hogy meg lehetne kérni a vendégeket, hogy legyenek tekintettel másokra, hiszen elég közel vannak egymáshoz a szobák.
2016. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 45Közel van a központhoz, de ugyanakkor csendes, pihenésre kitűnő. Nagyon korrekt, kedves, segítőkész a személyzet. A szobák jól felszereltek ( törölköző, hajszárító), kényelemesek, és aránylag tágasak. Egyetlen negatívum a fürdőben a zuhanykabin ajtaja kissé lógott. . . Az étterem is nagy, az ételek ízletesek. A parkoló elég nagy, zárt. Kerti grill helyiség is jól kialakított tágas.