2016. június 2.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Pihenni, a napi gondok elöl menekülni akartam, ki akartam kapcsolódni. Ennek az igénynek teljesen megfelelt a hely. Festői környezetben található a szálloda, a medencéből, a liftből rálátni a Dunakanyarra. A hotel alkalmazottai kedvesek, előzékenyek, az animator nem győzte a kedvünket keresni és rengeteg programmal várt.
A kislányom a játszóházban dolgozgatott, én a nagyobbikkal fallabdaversenyen nyertem 1. és 2. helyezést, hozzá fantasztikus jutalmat, alkoholmentes koktélt. Ebben az alkoholmentes mámorban élveztük a szálloda wellnessrészlegét, tekepályát és a hotel szomszédságában működő bobpályát. Nagyon jól éreztük magunkat, mind a kicsi lányom, mind az örökké morgó kamaszom és én aki imádok mindent kiprobálni. Az éttelek fantasztikusak voltak, nem tudtunk betelni velük. Egy problémám volt, hogy a hotel által beigért kémjáték elmaradt. Máskor is szívesen megyünk oda, mert a személyzetben barátokra is leltünk.