2023. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 55 Családi ház emeleti részén található a 2 apartman. Mi az utca felőli lakásban voltunk, de nem volt zajos ez sem. A klíma szabadon használható, így nincs meleg a szobában. Az ágy nagyon kényelmes, a szoba tágas, jól el lehet férni. Villanytűzhely, mikro, tányérok, poharak, evőeszközök, főzéshez edények tartoznak a konyha felszereltségéhez.
Minden van, amire szüksége lehet egy nyaraló családnak. Az erkélyen is és a konyhában is van lehetőség és hely az étkezésre. Az utcában található a Brigetio fürdő, ahol a gyógyvíz csodákat tesz a fájó izületekkel. A szállásadó nagyon kedves, segítőkész, az apartman tökéletesen tiszta, jó illatú, kellemes hely. Az udvar és a pergola is használható pihenésre, udvaron egy úszómedencével. Ajánlom mindenkinek!
2021. október 22.gyerekekkel járt itt 55 Szuper az átjárás a Zalakarosi fürdőbe, a felnőttek számára biztosítanak fürdőköpenyt. Télen sem kell félni, hogy megfázunk. A szoba kényelmes, a pótágyas kissé szűkös. A szőnyeg megérett a cserére, de egyébként ízléses a berendezés. Az ablakkeret köze és az erkély nagyon piszkos volt, de igyekeztem "nem észre venni".
A félpanzió szuper, többes ételallergiás étkezést is hiba nélkül megoldották, ízletesen! A svédasztal mindig feltöltve, ügyeltek, hogy semmi ne fogyjon el. Szuper szálló, kedvenc helyünk.
2019. június 6.barátokkal járt itt 45A hotel megközelítése egyszerű, előtte áll meg a busz. A fürdőbe a fűtött alagúton átjárás miatt választottam. Télen a hidegben nagyon hasznos. Kicsit retro az épület, ráférne egy szőnyeg-csere, a külső vakolat/festék pörög le a falról. a tisztaság erős közepes, a zuhanytálca tisztasága hagyott némi kívánni valót. Az étkezés svédasztalos és bőséges.
2019. június 6.gyerekekkel járt itt 55Utolsó pillanatban foglaltuk a szállást 1 éjszakára. A hely nagyon igényes, maximális tisztaság, a recepciós kedves és figyelmes. A reggeli bőséges és finom, ételallergiás kisfiamnak is biztosították a lehetőségét az étkezésre. Nagyon jó az elhelyezkedése. Kecskemétet nem ismertük, gyors és érthető útbaigazítást kaptunk. Maximálisan meg voltam elégedve a szállással.