2024. október 30.a párjával járt itt 55 Nem először jártunk a Fészek Apartmanban Gyulán, de most sem kellett csalódnunk. Most az 1. -es apartmant kaptuk ebben még korábban nem voltunk, de itt is patyolattisztaság , hófehár friss illatú ágynemű hófehér fürdőlepedők törölközők ragyogóan csillogó edények , poharak evőeszközök vártak.
Érkezéskor mindenről felvilágosítást kaptunk ( klíma - TV használat stb) . Az apartman elhelyezkedése mind a fürdőhöz mind a belvároshoz elérhető közelségben van. Csak ajánlani tudom Mindenkinek mert ebben az árkategóriában ilyen minőségi szállást nem könnyű találni. Köszönjük szépen ! Még sokszor szeretnénk mi is visszatérni !
2023. március 15.barátokkal járt itt 35 Március 13-15. ig ( tehát hétköznap) töltöttünk el 2 éjszakát egy 14 fős nyugdíjas társasággal. Foglaláskor a 7 db 2 ágyas szobat a recepciós alig tudta összevadászni ( 2 db a fsz, 3 db az I. emeleten és 2 db a 2 emeleten ) Prémium kategóriás szobákat foglatunk hiszen ismerjük a szállodát kb 20 éve odajárunk, régen többször vittem csoportokat is 24-30 fővel .
A foglalásunkkal egy időben vásároltunk egy baráti házaspár részére ajéndékutalványt is 44 000 ( negyvennégyezer ft értékben). Arra gondoltunk, hogy lesz áremelés de arra nem , hogy a márciusi felhasználáskor egy 2 éjszakás ott tartózkodás ( 57 200 ft+ 2360 ft Ifa + 2000 ft / parkolási díj )nem kevés áremelés mellett még az addigi szolgáltatásokból kiveszik a szauna illetve a só szoba haszbnálatot amiért külön fizetni kell. A szálláshely a reggeli fogyasztást is tartalmazza mely svédasztalos ( reggeli nélkül nem foglalható) a reggeli ára 4350 ft/ fő. Azért ekkora összegből már igencsak bőséges reggelit lehet összeállítani. Újdonság még az is , hogy a távozáskor a hónunk álá csapva vinni kell a törölközőket is leadni a recepción mert sajnos a vendégek lopják a törölközőket. ( ez volt a magyarázat erre az új eljárásra). Baráti társaságunból 2 fő jelezte , hogy ilyen áron nem szeretné igénybe venni a Hotel szolgáltatásait. A lemondáskor jelezték , hogy van lehetőség az olcsóbb vendégszobák igénybevételére is. A vendégszobák igaz reggeli nélkül kb 150 méterre a Napsugár étterem mellett vannak és 2 éjszaka 32 000+ 2400 ft Ifa volt az ára. A vendégszobák tiszták kényelmesek 2-3 ágyasok hűtővel Tv-vel fürdőszoba WC vel felszereltek + egy külön konyhával is rendelkező : mikróval edényekkel , vízforralóval hűtővel felszerelt helyiség is tartozik hozzá. Én a sűrű fillér híve vagyok sokkal inkább mint a ritka forinté. Így azt tanácsolom , hogy aki nem ellensége a pénzének az vegye fontolóra hogy hol foglal szállást. A szálloda meg igazán lehetne kevésbé kapzsi kevesebb áremeléssel , lehet hogy nem veszített volna el sok törzsvendéget. Érthető hogy valahogy ki kell termelni a válság okozta hiányokat de talán ezt nem úgy kellene , hogy az eddigi törzsvendégeken nyerészkedjenek,A recepción dolgozók megértőek voltak és igazat is adtak .
2022. október 14.a párjával járt itt 55 Pár napja jöttünk haza Siófokról ahol 2 éjszakát töltöttünk a Bella Apartmanban. A szállásgurun vásárolt kuponnal érkeztünk ( akciós áron) Az apartman már kívülről nézve is nagyon igényes a kert rendezett tele virággal rendben tartott kerttel parkolóval. Elhelyezkedése nagyon jó helyen van mert a Balatonhoz és a belvároshoz is közel van .
A szobánk a fsz -en a 3-as szoba volt. Patyolattiszta ágynemű , kényelmes praktikus ízléses berendezés. A kis konyhapult mikrosütő és vízforraló illetve edényekkel jól felszerelt így könnyű kávét teát egyszerűbb ételeket elkészíteni vagy melegíteni. Törölközőt és fürdőlepedőt is adtak. A reggeli is kifogástalan volt és bár kontinentális reggeli egy átlagos étvágyú ember nem marad éhen. Gusztusos tálalás , gyors kiszolgálás. Nagyon tetszett a nagy tágas terasz bár mivel csak két napra mentünk így nem nagyon vettük igénybe , hogy kiüljünk. De egyértelműen csak ajánlani tudjuk másoknak is mert szerintünk minden igényt kielégítő igényes apartman a Bella Siófokon!
2022. szeptember 20.a párjával járt itt 55 2 éjszakára foglaltunk itt szállást! A város központtól kicsit kintebb esik de 30-40 perces sétával elérhető a város központ. A ház a buszmegállótól kb 300 m-re van . Szép virágos udvar és amikor a tulajdonos megmutatta a szállásunkat leesett az állunk. Egy komplett lakást kaptunk.
" szoba ( de soha nem társítanak az az két idegen családnak nem adják ki a másik szobát) fürdőszoba törölközőszárítóval , külön helyiségben a WC. Van tágas előszoba étkező és jól felszerelt konyha. Edények tűzhely mikro , te kávéfőző serpenyő kávé tea bekészítve. A szobában kényelmes ágyak patyolattiszta ágynemű és elég nagy erkély. Nyugalom és csend az ablakok újak nem régen lettek cserélve. Bőven van hely a ruháknak vállfás és polcos fiókos szekrény is. A háziasszony Ilonka nagyon kedves készséges . Bátran merem ajánlani mindenkinek!
2020. augusztus 13.a párjával járt itt 55 Igaz mi csak 2 éjszakát töltöttünk el ebben a Hotelben, de nagyon kellemes volt! Ragyogó tisztaság fogadott a recepción is kedvesen tájékoztattak mindenről. A reggeli és a vacsora is változatos és finom volt. a felszolgálók figyelmesek kedvesek nem tolakodóak voltak.
A kézfertőtlenítő az épületen belül több helyre is ki volt téve és azt figyeltük meg hogy a vendégek többsége használta is. Minden munkatárnak köszönet hogy még kellemesebbé tették az ott tartózkodásunkat!
2019. november 27.a párjával járt itt 55 Nem először jártunk már ezen a szálláshelyen. A belváros közelsége a patyolattisztaság a személyzet kedvessége a finom reggeli mind amellett szól hogy újra és újra felkeressük ezt a szálláshelyet. 2 éjszakát töltöttünk itt most is de azt hiszem hamarosan ismét megyünk. nem tudom hogy csinálják de nagyon jó áron nagyon jól éreztük magunkat!
nagyon figyelmes volt a személyzet kiváló a szállás megközelíthetősége. Nagyon jóél éreztük magunkat!
2019. október 28.a párjával járt itt 552019 október 27. sajnos hogy csak egy éjszakát foglaltunk ebben a kiváló vendégházban. Át utazóban voltunk és nagyon örülünk hogy rátaláltunk erre a kellemes helyre. Patyolat tisztaság , kedves fogadtatás, kényelmes bútorok szuper biztonságos parkolás hangulatos apartman. csak ajánlani tudom mindenkinek aki Orosházán keresne szállást.
2019. április 4.a párjával járt itt 45A Fórum Hotelhez tartozó étteremben reggeliztünk. A reggeli nem svédasztalos hanem az étlapon feltüntetettekből lehetett választani. A kiválasztás után gyors felszolgálás kellemes frissen készült reggelit kaptunk. Az étterem ragyogóan tiszta sok sok zöld növénnyel. A felszolgáló hölgy kimért , de nem udvariatlan.
2019. március 30.a párjával járt itt 552019 március 27-28 Két nap alatt 2x ebédeltünk a Butykos étteremben. Gyors kiszolgálás figyelmes pincérek finom ételek , tisztaság . Ár -érték arány nagyon jó. Menüt választottunk ( 3 féléből lehetett választani) de mind mennyiségileg mind minőségileg kiváló választás volt. Hangulatos hely . A toalett is ragyogott a tisztaságtól. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt az éttermet
2018. július 13.barátokkal járt itt 55 Már másodszor voltunk a Makói Hagymatikum fürdőben. Csodálatos belső térrel , patyolat tisztaságával és kellemes vízhőmérsékletű medencéivel igazán kiváló hely. A tisztaságra nagy figyelmet szentelnek az úszómesterek figyelmesek a tájékoztatás egyértelmű. Az öltözők kényelmesek tiszták.
Van centrifuga ami lényeges , hogy a vizes holmikat könnyen meg tudjuk szárítani. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a csoda szép Dél-Alföldi fürdőhelyet!