2016. augusztus 23.a párjával járt itt 55 Párommal látogattunk el ide kimondottan kíváncsiságból, mert az utóbbi időben halottunk pár negatív kritikát, főként a kiszolgáló személyzet hozzáállásáról. Nos, nem tudom megerősíteni a negatív kritikákat! Igaz, hogy a kerthelyiségben helyet foglalva hiába vártunk, be kellett mennem jelezni, hogy nem pihenni ültünk le elsősorban.
Viszont ez lehetett a véletlen játéka is, így nem vonok le negatív konzekvenciát egy alkalom után. Főként, hogy a rendelt és feltálalt étel kárpótolt többszörösen is! Erdélyi fatányérost kértem, a kedvesem pedig Csülköt Pékné módra. Nagyon becsületes adagot kaptunk, ízlésesen tálalva és frissen. S az árak is nagyon átlagosak. . .
2016. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 25 Fiammal ültünk be ebédelni ide! Kétszemélyes "Vízi tálat" rendeltünk. A tálon levő harcsa, pisztráng, béka ízletes volt, viszont a mennyiség megdöbbentően kevés. Amikor kihozták, gondoltam valószínűleg mindjárt hozzák a másik adagot is. . . Nem hozták! Ellenben az ár kétszemélyes. Félreértés ne essék!
Ha sejtem, hogy ennyire minimál a mennyiség, akkor rendelek kettőt! Csak ugye ezt az étlapból nem lehet sejteni. . .
2015. június 2.a párjával járt itt 45 Május utolsó napján - vasárnapon - csaknem egy év kihagyás után ismét ellátogattunk a Csülök Csárdába. Autós rendezvényről érkeztünk Bükkszentkeresztről, és mivel hirtelen ötlet volt asztalfoglalásunk nem volt. Mivel meleg volt az idő szerettünk volna a kerthelyiségben helyet foglalni. De ott minden asztalon foglalt tábla volt.
Kérdeztem az idősebb pincért, hogy hány órára érkeznek? ! Azt mondta 1 és fél 2. Gondoltam, hogy 12 óra előtt pár perccel a fél 2-re foglalt asztalnál talán leülhetnénk. Na ő nem így gondolta! Hozzáteszem 1 órakor el is jöttünk, de még az 1 órára foglalt asztaloknál sem volt senki. . . :( Ez volt a negatívum. Egyébként Erdélyi hagymás csülköt ettünk, ami friss volt, bőséges, és a fiatalabb pincér felszolgálása is kifogástalan volt (ő már jó pár éve itt dolgozik)! Az ételek minősége egyébként képes kárpótolni a kellemetlenségekért általában véve, csak hát nem biztos hogy mindenki egyformán tolerálja. . . Máskor itt ilyet még nem tapasztaltam, remélem ezt is betudhatjuk egyedi esetnek. Biztos hogy megfordulunk még itt! ;)
2015. május 26.családjával járt itt 55 Már negyedszerre töltöttünk több napot Bogácson! Mivel a szállásunkat is ide választottuk, kézenfekvő volt hogy az étterem is kipróbálásra kerüljön! Az ételek frissek, ízletesek és szemet is gyönyörködtetőek. Nagyon ajánlom példának okáért a Csárdás 2 személyes tálat, de bármit választ az étkezni kívánó, nem csalódik.
Mondom ezt úgy, hogy jó pár ételt leteszteltünk 3 nap alatt legutóbb is. Visszatérünk - ez egészen biztos!
2015. május 26.családjával járt itt 55 Negyedik alkalommal tértünk vissza Pünkösd hétvégéjén egy kis pihenésre! Voltunk már baráti társasággal itt, autós klub találkozójának helyszíneként, s most családi körben. Mint mindig, most is tökéletesen elégedettek voltunk, vagyunk! A szobáink tiszták, ízlésesek voltak, a fürdőszoba fertőtlenített, tiszta.
A személyzet lelkiismeretes, rugalmas és segítőkész! A szállás árában benne volt a svédasztalos reggeli, ahol bárki talál számára megfelelő étket. Egészen biztos vagyok benne, hogy még visszatérünk
2014. december 5.a párjával járt itt 55Végigjártuk Miskolc és vonzáskörzetének összes éttermét már - többször is. Így nem egy benyomás alapján a Rákóczi Pince Étterem jelenleg a top! A kiszolgálás minden alkalommal kifogástalan, az ételek minősége és frissessége ugyancsak. Télen bent is kellemes hangulatú, de tavasztól őszig a kerthelyiség igazán fokozni tudja az összélményt.
Már minimum 10 alkalommal voltunk itt. . .