2018. augusztus 23.a párjával járt itt 55Már kètszer pihentünk ebben a csodálatos szállodába. Nagyon színvonalas. Jók a szobák, nagyon finom a reggeli ès vacsora, nagy a választék. A wellness részleg ugyan kicsi, de a gyógyfürdő kompenzálja.
Mindenkinek ajánlom aki szereti a szèpet
2017. január 8.a párjával járt itt 55Pihenni indultunk Egerszalókra, útközben megálltunk ebédelni.
Nem volt nagy forgalom, de mindig jött vagy ment egy család. Nagyon finom volt a halászlé és a rántott hal is. Azonnal jött a pincér kaptunk étlapot. Az ételre sem kellett sokat várni. Az adag is bőséges volt. Mindennel meg voltunk elégedve, ha arra járunk máskor is megállunk majd itt. Nagyon ajánlom mindenkinek.
2017. január 8.a párjával járt itt 553 szuper napot töltöttünk el itt. Minden nagyon jó volt. Nagyon szép a szálloda, szuper, hogy ilyen hatalmas fűrdő tartozik hozzá. Maximálisan kipihentük magunka. Nagyon jó az ellátás, bőséges a svédasztal. Nagyon finom volt minden. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Nagyon ajánlom mindenkinek. Remélem hamarosan újra eljuthatunk ebbe a csodálatos szállodába.
2016. november 27., csoporttal járt itt 45Itt tartotta a volt munkahelyem az évvégi buliját. Svédasztalos vacsora volt. Voltam már itt máskor is svédasztalos ebéden ,ami szerintem nem az erösségük. Valahogy nem forditanak rá akkora figyelmet, mint az étlapon szerplö ételekre. Ez nekem elég nagy csalódás. A felszolgálok figyelmesek voltak, az zene és a hangulat nagyon jo volt, csak épp nem ettem egy jót.
2016. augusztus 29.barátokkal járt itt 55 Tegnap végre eljutottunk strandolni, nem voltunk már itt legalább két éve. Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon várjuk a további fejlesztéseket. Ha azok is elkészülnek, itt Hajdúszoboszlón, egyedülálló strand lesz. Debrecenben lakunk, de ha idönk engedi, inkább itt strandolunk.
Mindenkinek ajánlom, hogy a jövöben ha teheti látogasson el ide, mert nagy élményekben lesz része :-)
2016. július 29.gyerekekkel járt itt 45Nagyon szép szálloda, jó, hogy van saját parkoló és nem kell cipelni a csomagokat. Nagyon finomak az ételek , a félpanzióval nagyon meg voltunk elégedve. A szoba takaritása hagy némi kívánni valót maga után, egy kicsit lehetne alaposabb. A reggelinél elég nagy a káosz, hamar elfogynak a meleg ételek, a vacsora az már csendesebben telik mert sok olyan vendég van, aki csak reggelivel foglal. Jó a hotel elhelyezkedése, minden közel van. Jól éreztük magunkat
2016. május 4.családjával járt itt 55 A fiam ballagása volt a múlt hét pénteken, mondanom sem kell esett az eső végig, nagyon átfáztunk. Az asztalt már egy hónapja lefoglaltam, biztos, ami biztos. Az előzetes egyeztetés szerint két személyes tálakat kértem 14 főre. Amikor megérkeztünk nagyon kedvesen fogadtak bennünk, megmutatták a részünkre megterített asztalt.
Mondván, hogy mindenki nagyon fázott, kértem, hogy amennyiben lehetséges szeretnénk eltérni egy kicsit a rendeléstől és kérnénk egy kis forró levest is. Szerencsére ennek sem volt akadálya. Minden nagyon finom és bőséges volt, minden vendégünk és mi is nagyon meg voltunk elégedve. Köszönjük szépen. Szívesen ajánlom mindenki figyelmébe, a Nagyerdő szélén található kedves éttermet.
2016. február 19.barátokkal járt itt 15Rettenet. Nagyon koszos. Mindent kézzel adnak. Aki süt főz, aki kiszolgál, mindent kézzel rak a tányérra. Borzalmas kosz van. Oké, hogy nagyon nagy adagot adnak mindenből, és ettől "úgymond" különleges a hely, de miért nem lehet ezt egy kicsit kulturáltabb körülmények között?
Azért ennyibe nézhetnék az embert, hogy adnának egy kicsit a tisztaságra és a kultúrára. A poén kedvéért mentünk, de lehet nem kockáztatnám meg még egyszer.
2016. január 11.gyerekekkel járt itt 55 Végre az egész család együtt volt. Igy kihasználtuk a lehetőséget és december 25-én pihentünk, fürödtünk beszélgettünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Minden medencét kipróbáltunk. Sokan voltak, de nem volt tömeg, igy ez a pihenőnap nagyon jól telt. Reméljük lesz még sok ilyen szép napunk együtt.
Várjuk a következő közös pihenést, akár Hajdúszoboszlón, mert jól éreztük magunkat.
2015. október 28.családjával járt itt 55A fiam szalagtűzője után a 13 fől kis csapat itt ebédeltünk. Nagyon finom volt minden, sőt még a külön kívánságainkat is teljesítették. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek nagyon ajánlom. Finomak az ételek, jó a hangulat, kedves a kiszolgálás. A legközelebbi családi összejövetelünket is itt tervezzük majd megtartani, ha hamarabb nem, akkor a ballagás alkalmával májusban.