2013. május 26.családjával járt itt 55 2012ben itt ünnepeltük Édesanyámmal a Margit napot. Édesapám ajándékaként eltölthettünk itt 3 napot. Nagyon szép a szálloda, az itt dolgozok is nagyon kedvesek és segitőkészek voltak bármilyen kérdéssel kerestük meg őket. A szálloda egyik ajándéka a masszázs is nagyon kellemes volt, szivesen ajànlom.
A másik a barlangfürdőbe kaptunk belépőt, amely szintén nagy élmény volt.
2013. április 26.barátokkal járt itt 55 Sokat járunk ebbe az étterembe, itt töltöttük a szilvesztert, az Édesapám születésnapját is itt ünnepeltük, és itt lesz a lányom ballagási ebédje is. Nagyon sok finomságot ettünk már. Különösen finom csülköt ettem itt nem rég. Családi és baráti rendezvények legjobb színhelye Debrecenben.
Hamarosan újra ott töltjük a családi összejövetelünket. Mindenkinek szeretettel ajánlom.
2013. április 26.a párjával járt itt 55Nagyon tetszett, régen vágytam már ide. Szép a szálloda és a környék csendes, pont pihenésre való. Nagyon jól éreztük itt magunkat a férjemmel. Jó volt az ellátás is, kellemes volt a szauna a masszázs, nagyon jó volt a termál víz.
Szeretnénk még ide egyszer a gyerekeinkkel is visszamenni. Reméljük lesz rá lehetőség. Biztos vagyok benne , hogy nekik is nagyon tetszene.