2024. július 9.a párjával járt itt 55 A legszebb, legkedvesebb hely nekem Visegrád. Gyerekkoromban sokszor jártunk erre. A szálloda, mely a Lepence vizére épült, minden igényt kielégít! A szobák nagyok és kényelmesek, az ágy rendkívül kényelmes! Az étterem kifogástalan, a személyzet igazán kedves. A wellness a kinti, benti medencékkel pazar.
A liftből is remek a kilátás a környező, érintetlen természetre. A szálloda közös terasza pedig a szép virágokkal olyan, hogy nem akar az ember lánya nem tud elszabadulni onnan. Megyünk még!
Thermal Hotel Visegrád válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük kedves visszajelzését legutóbbi tartózkodásáról.
Örömmel halljuk, hogy szállodánkat a legszebb és legkellemesebb helynek találta.
Csodálatos érzés tudni, hogy élvezte tágas és kényelmes szobáinkat, valamint kifogástalan éttermünket és barátságos személyzetünket.
Örülünk, hogy elégedett volt kinti és benti wellness szolgáltatásainkkal és pazar környezetünkkel.
Szeretettel várjuk vissza egy újabb felejthetetlen élményre a jövőben.
Üdvözlettel,
Kiss Dorka,
Guest Relation Manager
2024. július 12., , Thermal Hotel Visegrád
2024. március 4.barátokkal járt itt 25 Életemben ennyi sértést és hazugságot, átverés szállás-ügyben még nem tapasztaltam. Pedig Magyarországon már számtalan helyen voltam. A Tesco Útra Készen Club keretein belül foglaltam és fizettem. Konkrétan: 1. A szállás és félpanzió ára 26000 Ft volt, 2+2 éjszaka. Ezt már régen kifizettem.
Amikor bejelentkeztem telefonon, hogy jövünk, a vonat 13. 40-kor érkezik, közölték velem, hogy KÉSŐN ÉRKEZÉSI DÍJAT számolnak fel! ! ! ! A honlapon 15 óra a megérkezés, ez szerintem korai, de a mi 14 órás érkezésünk bőven belefért volna! 2. Ezen felül a levélben még az is állt, hogy fizessek MÉG 5. 400 Ft-ot " IDŐSZAKI FELÁRAT! ! Februárban? ? Milyen időszaki felár van? ? 3. A megérkezés után kaptam egy számlát, hogy a szállás összértéke 52000 Ft. Melyet készpénzben, aznap fizessek ki! MIT? ? ? ? ? 4. A csúcs még csak a végén jött: ez egy apartman volt, kis konyhapulttal. A reggeli be volt készítve 2 napra, a konyha erősen hiányos, pl. nem volt kistányér és nem volt mosogatószivacs. A reggelihez használt két nagy tányért / nem volt más! /elmosogattuk az apartmanban található textillel, amit törölközőnek csúfoltak. Fényképet mellékelek! Na, ebből lett egy ordenáré, átkozódós levél, amit szintén mellékelek! ! SOHA, SENKINEK NEM ajánlom ezt a helyet!
2018. november 10.a párjával járt itt 55Nagyon szép,igényes a kastély. Kívülről,belülről kifogástalan. A virágdíszítés különösen tetszett. Az ősparkban remekül lehet sétálni,békés a hangulat. A szoba tágas,nagyon szépen berendezett. A wellness is kiváló. Az étkezés hangulatos környezetben. A kiszolgálás kedves. A személyzet viselkedése nagyon követlen,de nem tolakodó. Még biztosan megyünk! !
2016. november 15.barátokkal járt itt 55Tiszta,ízléses apartman. Külön kérésre földszintit kaptunk. A barátnőm idős édesapjának ez fontos volt! Közel van mindenhez. A fürdő és a boltok 100 méterre vannak. A szállásadó kedves,diszkrét ember. Érkezésünkkor elénk jött,mert késő volt és nehezen találtunk volna oda. Nagyon jó ár/érték arány.
Szép a kert a babán fákkal,biztonságos a parkolás.