2015. július 7.a párjával járt itt 55 Összesen három alkalommal jártunk Hévízen, és mindig a Szent Kristóf Szállodában töltöttünk el 1-1 hetet. Mindennel meg voltunk elégedve. Udvarias, szolgálatkész volt a személyzet. Kedvesen el is beszélgettek velünk. Tiszta, csendes könyezetben pihenhettünk. A szálloda nagyon jó helyen van,könnyen megközelíthető.
A gyógyfürdő kényelmes sétával rövid idő alatt elérhető. Remélem látom még a várost!
2015. június 1.a párjával járt itt 55Májusban 5 éjszakát töltöttünk itt a Barátság Gyógy és Wellness Szállodában Hajdúszoboszlón a férjemmel.Csodálatosan éreztük magunkat.Kipihenten, fájó szívvel utaztunk haza.A svédasztalos reggeli,ajándék ebéd és menüválasztásos vacsora is elnyerte tetszésünket.A gyógyvíz varázslatos. Zárszó:viszontlátásra!
2014. június 6.a párjával járt itt 55 Tavaly szeptemberben voltunk a Szivekben a férjemmel. Sikerült napos, jó időt kifogni. Felváltva fürödtünk a kinti medencében és a benti gyógyvízben. Lebarnulva, kipihenten utaztunk haza. Tiszta, csendes, nyugodt környezet teljes ellazulást adott. Bőséges,finom volt az étel. Személyzet mosolygós, kedves, szolgálat- és segítőkész volt.
Ha lehetőségünk lesz újra felkeressük ezt a szállodát. Jó érzéssel ajánlani tudom másoknak is, akik nyugodt pihenésre vágynak.
2014. június 6.a párjával járt itt 55Május végén töltöttem 5 éjszakát a férjemmel a szállodában. Csodálatos volt az idő és az ott töltött napjaink. A személyzet szolgálatkész, udvarias volt. Felváltva élveztük a napozást az úszómedence mellett,majd a gyógyvízben pihentük ki az úszás fáradalmait. Ízletes és bőséges étkezési lehetőség még csak tetőzte örömünket. Minden este városi sétánk után elégedetten tértünk nyugovóra.