2015. július 14.gyerekekkel járt itt 45 Már nagyon vártam. hogy odaérjek és megtapasztaljam,hogy milyen ez a hely. Sok véleményt olvastam előtte és többen írtak rossz vélemény. Én mondhatom,hogy kellemesen csalódtam a recepciós aki a szobákat kiadta
nagyon segítőkész és figyelmes volt. Semmi probléma nem volt a szobákkal,sőt voltam már pár helyen mármint apartmanban,de sehol nem kaptunk ennyi mindent ennyi pénzért.
Én kuponoson foglaltam és hatan mentünk. Előlegben kellett fizetni szobánként a többit helyben. Két szobát készpénzzel a harmadikat szép kártyával. Még segített is sokat mert volt egy kis problémám de megoldódott a szép kártya fizetéssel,és sikerült egy vendég és az Ő segítségével kifizetni a neten. Nem tudtam,hogy nem kell cv kód és azt írtam be ami a kártya utolsó 3 számjegye de a vendég segített,hogy oda nem kell semmit írni és így végül sikeres volt a fizetés. Nagyon tetszett,hogy volt WC papír mosogatószer mosogató szivacs minden WC-ben légfrissítő. Mindehhez még bőséges svédasztalos reggeli a közeli Hungária étteremben,ahol a tulajdonos nagyon kedves volt és az egyik kis fiatal pincér fiú is ügyes volt. A kislány aki ott volt valószínűleg nem régóta dolgozhat ott mert nemvolt a helyzetmagaslatán. Mindent leszögezve kellemes csalódás volt nekem tetszett,csak az apartmanra ráférne egy külső felújítás!
2014. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 55 A nyáron voltunk 3 napot a kempingben és nagyon jól éreztük magunkat. Sátraztunk,de ha szerettünk volna akkor faházban is alhattunk volna. A kempingben nagyon szép zuhanyzók és öltözők,meg wc van. Azoknak akik több napot töltenek ott, van konyha és mosógép is. A kempingben kölcsönözhető felnőtt kerékpár és gyerekeknek lábbal hajtható kis autó.
A kempingben van egy kis bolt és szinte minden kapható reggel friss pékárú
és tejtermék felvágott. Mi többször is átkerekeztünk Balatonlellére ott ebédeltünk,és nagyokat sétáltunk.
2014. január 16.gyerekekkel járt itt 15 A fiammal voltam hát eléggé színvonal alatti nem kértünk ebédet
szerencsére mert miután megláttuk az étlapon az árakat és a választékot úgy döntöttünk,hogy inkább bemegyünk a belvárosba
és ott eszünk. Kiderült,hogy nagyon jól döntöttünk találtunk egy pizzázót fantasztikusan volt elkészítve nagyon ízletes volt.
Másnap reggel sikerült letesztelnünk a reggelit borzalmas volt,két szelet sonka két vékony szelet paradicsom és uborka egy kicsi szelet sajt egy pici kocka vaj,a fiam sajnos nem szereti a sonkát ezért neki adtam az én részemet a sonkán kívül mivel a vaj nagyon pici volt ezért szóltam a pincérnek ,hogy szeretnék még egy vajat erre azt mondta ,hogy megkérdezi,hogy lehet e nagy nehezen kaptunk a fiam szeretett volna tejet inni kértünk a válasz azt nem nem lehet csak kávéhoz ezért ittunk teát amihez egy nagyon kicsi kávés csészében lehetett csinálni kértem hogy nincs e véletlenül bögre az nincs ez van. Hát nagy élmény volt ezt a Hotelt senkinek nem ajánlom. Megint bementünk a városba és a borház
éttermében korlátlan fogyasztású ebédet ettünk fantasztikusan finom volt nagyon jót ettünk,nagyon megérte. Hát sajnálom,hogy
a Hotelről nem volt jó véleménye de tényleg nem volt jó amúgy nekem a víz nagyon tettszett jó meleg volt nekem ez az egyetlen pozitív tapasztalatom volt.
2013. április 20.barátokkal járt itt 55 A Wellness hétvégét kuponos oldalon vettük,a barátnőmmel mentünk el. A szálloda közel volt a buszmegállótól kellett egy kicsit gyalogolni,csak azt nem tudtuk hol a bejárat egy tábla vagy nyíl hasznos lenne. Fel kellett hívnunk a recepcióst,hogy megkérdezzük hol a bejárat. Egyedül ez az egy negatívum amit elmondhatok.
Minden tökéletes volt. Félpanziós ellátással fantasztikus ételekkel a választék tökéletes, nagyon sok mindenből lehetett választani mert svédasztalos volt. A Wellness részleg nagyon jó volt igazán jól éreztük magunkat,a személyzet figyelmes volt a szálloda gyönyörű,csak ajánlani tudom mindenkinek. Üdv: Szabóné Mariann
2013. április 20.gyerekekkel járt itt 55 Szabó Józsefné vagyok és a két kisebbik gyermekemmel voltam Harkányban. 3nap 2éjszaka A Hangulat vendégházban. A szállás kényelmes volt a vendéglátó kedves pálinkával kínált minket. Első
nap körülnéztünk vagyis felfedeztük, hogy hol lehet vásárolni mert nem volt benne az étkezés az árban.
Másnap kerékpárokat béreltünk és elmentünk Siklósra körülnéztünk fotóztunk és Villány Máriagyüd érintésével visszakerekeztünk Harkányba. Nagyon jó volt az idő és nagyon jól esett a túra. Este egy pizzázóban rendeltünk pizzát a szálláson ettük meg. A gyerekeim nem kicsik már 18és 20évesek fiú az idősebb. Amikor hazaindultunk Pécsett még körülnéztünk. Ezután indultunk haza,ami beárnyékolta az egészet az az oda és vissza utazás volt mert Kurdon le kellett szállnunk a vonatról és Dombóváron szálltunk vissza,mert vágány felújítás volt ezen a szakaszon. De mindent egybe vetve nagyon jól éreztük magunkat,és jó szívvel gondolunk vissza a Harkányi kiruccanásunkra. Képeket még nem tudtuk feltölteni ezt sajnálom! Üdv:Szabóné Mariann Gergő és Georgina