2019. május 23.gyerekekkel járt itt 35 Az elhelyezkedés, az ételek kiválóak. A szobák lelakottak, szakadt, ócska függöny, szakadt lepedő, az ágyneműk lógnak, túl nagyok, minőségük kritikán aluli, a falak leverve, koszosak, a padlószőnyeg mindenhol szakadt. A szobában csak kád van, zuhanykabin nincs. Vacsoránál a vendégek sorban álltak, több, mint 40 percet vártunk asztalra.
A wellnesben veszélyes közlekedni, mindenhol áll a víz, miközben az úszómester hölgy órákon át a telefonjával van elfoglalva, akkor is amikor kérdezünk. Ez a szálloda még a 3 *-ot sem érdemli meg! Soha többet ide!
2016. április 12.a párjával járt itt 45 3 napot töltöttünk el a férjemmel. A személyzet, az ételek kifogástalanok. Jól éreztük magunkat, illetve éreztük volna. Ugyanis ami zavaró volt, az a külső vendégek, javarészt nyugdíjasok, akik a termál medencét egész nap "elfoglalták". Pedig pont a termál víz miatt választottuk ezt a szállodát.
Elhiszem, hogy szükség van több bevételre, de ez viszont a szálloda vendégeket elriasztja, mint ahogy minket is attól, hogy újra odamenjünk.
2015. május 10.a párjával járt itt 55Három remek napot töltöttünk itt a férjemmel. A hotel szép, tiszta, a kiszolgálás, az ételek minősége kifogástalan. Ami külön tetszett, hogy az erkélyen lehet dohányozni, ami nagyon kevés szállodában tehető meg. A város is nagyon szép, a szálloda csendes helyen van, kiváló pihenési lehetőséget nyújt. Biztos, hogy újra el fogunk menni ide. Mindenkinek szívből ajánlom.
2014. április 22.a párjával járt itt 55Két éjszakát töltöttünk itt a férjemmel. A legcsodásabb hely ahol valaha is jártunk. Minden tiszta, gyönyörű, esztétikus, az ételek bőségesek és nagyon finomak. Csendes nyugodt, igazi pihenésre alkalmas hely. A környék is nagyon szép, hosszú sétákat is lehet tenni. A közeli Egerben, pedig tovább lehet mélyiteni a kirándulási helyek listáját. Mindenkinek szivből ajánlom, remélem még egyszer vissza megyünk ide.
2014. február 8.a párjával járt itt 15 Három napra mentünk a férjemmel ebbe a hotelbe, de egy éjszakát töltöttünk itt, nem birtuk tovább! Kaptunk egy szobát, ami a másik szobától egy ajtóval volt elválasztva. Megérkezésünk után lepihentünk, ám a szomszéd szobából üvöltő nóta tv-re ébredtünk. Felháborodva mentem a recepcióra, költözhettünk másik szobába.
A vacsorára kapott étel minősége leírhatatlan! Ragacsos rizs, valami szörnyű rántott szelettel! De a legmeglepőbb az volt, amikor a palacsintát vártam, hogy hűljön egy kicsit de a pincér úr előttem termett és elegáns mozdulattal elvitte előlem! A férjemmel csak néztünk egymásra. Másnap pedig a reggeli hab volt a tortán. A koszos, rozsdás edények látványa! 9-kor mentünk reggelizni, ami várt minket 1 db virsli, 2 evőkanál rántotta! Ezért fizettünk 30 ezret! Ezek után felmentünk a szobába és összepakoltunk! Szóval ez a hotel szégyen! Akik itt jót irnak róla nem tudom milyen helyen jártak már, voltak-e valóban nivós helyen, mert ez bizony egy koszfészek! Életünk legszörnyűbb élménye volt!