2018. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 35 mi jobbra számítottunk. A pincérnők kedvtelenül dolgoztak, kedvességnek a nyomát sem leltük felfedezni. Az asztalterítő foltos, morzsákkal tele. A gyerekeknek rendelt rántott csirkemell átlagos volt, ami nem is probléma, szinte mindenhol hasonló. De a csülök pékné módra az átlagon aluli volt.
Szerintem egy ilyen étteremben, ha a vendég kér majonézt vagy ketchupot akkor nem a tescos ragacsos műanyag flakont kellene kihozni az asztalra. . .
2018. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 55 Pár napot töltöttünk Tiszafüreden, 4-esben a gyermekeinkkel. 2. nap kipróbáltuk ezt a csárdát. Nagyon kedves, barátságos kiszolgálást kaptunk. A gyerekek rántott szeletet, magunknak 2személyes tálat rendeltünk. Hatalmas adagokat kaptunk, nem is tudtuk megenni, pedig nagyon finom volt. Ezután már csak oda jártunk vacsorázni.
Több ételt megkóstoltunk, mindegyikkel meg voltunk elégedve. Ha arra járunk, biztos betérünk!
2018. április 9.a párjával járt itt 55a szoba tiszta, jól felszerelt, nagyon kényelmes ággyal.
a szálloda nagy előnye, hogy a fürdővel egy épületkomplexumban van és szolgáltatásait korlátlanul lehet igénybe venni. A svédasztalos reggeli teljesen rendben volt, vacsora kiváló volt, nagyon finom ételekkel. ajánlom mindenkinek, mi még visszatérünk...