2016. május 3.a párjával járt itt 55 A Hotel Debrecen csodás zöldövezetében,a Nagyerdő nyugodt központjában áll. Aki autóval érkezik, zárt parkoló van ingyenes. A recepciós hölgyek kedvesen, mosolygósan fogadtak. A 9 emeleten kaptunk egy francia ágyas standard szobát. Felszereltség televízió, telefon,hűtő,fürdőszoba. Új bútorok,kényelmes ágy, tiszta szoba.
Ami nekem nem tetszett, hogy az erkélyre kilépve a négy szoba erkélye egy kicsi válaszfallal volt elválasztva. Amit kényelmesen át lehet ugrani. Nem volt szükségünk a légkondira,de a napi ár nagyon sok. Nyáron biztos kell használni. A fürdőszoba tiszta a csempe új,de a zuhanytálca rozsdás volt. A Wellness részleg tiszta,de kicsi kevés az egy medence. A víz termál,de nem sokáig lehet benne tartózkodni,mert nem volt megfelelő hőfokú és nagy a zsúfoltság. A csempe kopott,néhol hiányzik a pad rozsdás. A svédasztalos reggeli-vacsora kiváló. Az ételek változatosak,nagyon finomak. A pincérek kedvesek. Reggelinél,nem volt tükör tojás,ami az én kedvencem. A pincértől megkérdeztem lehetne-e tükör tojást kapni,aki válaszolta, természetesen és hozta. Remek 3 napot töltöttünk Debrecenben, csodálatos a környék és kedvesek az emberek.
2016. március 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyula, a mediterrán hangulatú kisváros, a fák, virágok, vizek városa. A csodálatos erejű gyógyvíz biztosítja az idelátogatók kikapcsolódását. 2016. 02. 24-26 a párom születésnapját ünnepeltük a Hotelben Mosolygós kedves recepciósok fogadtak minket. Ami engem elvarázsolt a színek a zöld a sárga a barna.
Grátis 2 db várfürdő belépő volt. A három napa alatt nem volt egyforma étel. A pincérek kedvessége szolgálatkészsége lenyűgözött Hatalmas nagy köszönet a Hotel minden dolgozójának. Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos három napot a párom születésnapján.
2016. január 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az idén úgy döntöttünk a Karácsonyt a Hotelben töltjük. A párom meglepetése volt,most minket kényeztessenek az ünnepekbe. December 23-án érkeztünk. Barátságos mosolygós recepciós hölgyek fogadtak bennünket. A szoba a hetediken volt a Mátyás sétányra nézett. Szép tiszta rendezett és nagyon meleg volt.
A kipakolás után lementünk a wellness részbe pancsolni. Tiszta a víz hőmérséklete kiváló. A vacsora kifogástalan svédasztal,rengeteg választék. A reggeli szintén svédasztal a választékot sok finomság. Csodálatosan feldíszített étterem várt minket Szent este három fogásos gyertyafényes vacsorával és egy pohár borral. Fantasztikusan éreztük magunkat. 25-én délután csokiszökőkút. Nagyon jól éreztük magunkat. Kedves dolgozók BUÉK és további jó munkát. Köszönjük a kedvességet és a kiszolgálást.
2015. november 6.a párjával járt itt 55 A névnapomat töltöttük a Hotelbe. A recepciós, hölgyek kedvesek külön kiemelve Járja Ritát . A tisztaság kiváló,ha valami gondom van a takarítónő eligazított. A svédasztalos reggeli tragédia a pincértől külön kérvény egy tükörtojásra és megjegyzésre hozva. A sajt kicsi kockára vágva. A vaj szintén kiadagolva.
Választék nincs. A vacsorát megmertem kérdezni mi lesz, ezt választ kaptam :-- ki van írva nem olvasta el a bejáratnál. Hát igen, de mi a Hotel felől jöttünk. Nagy nehezen 20 perc megkaptuk megjegyzéssel, de a 3 nap alatt nem kérdezték meg esetleg isszuk-e valamit. Aquva Palace belépő volt a grátisz. . Nagyon kár,hogy ezt a szép Hotelt, így lehúzza az étterem.
2015. augusztus 4.a párjával járt itt 55 Füzesgyarmat barátságos alföldi fürdőváros, békés környezetben várja a pihenni vágyó kedves vendégeit. Ahogy beérünk a Hotel Gara kicsit kopott épületével találkozunk. Hát a recepcióhoz érve,mosolygós recepciós hölgyek fogadnak. Megkapjuk a szoba kulcsát a fürdőköpenyt ,masszírozás és séta kocsikázás a program.
Lifttel-lépcső lehet közlekedni. Igaz a szoba berendezése kicsit kopott,de van légkondi-lap tv a falon,nagyon szép és tiszta az erkély a medencékre néz. A fürdőszoba és a Wc külön van. Három medence van kívül az udvaron. Belül minden igény kielégítő jakuzzi, szauna,két belső medence. Az étkezés svédasztalos reggel-vacsora. A pincérek nagyon kedvesek voltak a kiszolgálásban. A második nap medence parti volt,kinti sütögetés,miden igényt kielégít. A régió legszebb fürdője a Kastélypark Fürdő, amely különböző hőfokú és vízösszetételű medencéivel egyaránt kellemes,ide átjárásunk volt. Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk ebben az" egyszerű,de nagyszerű" Hotelben.
2013. április 14.a párjával járt itt 55 2012. augusztusban a házassági évfordulónkat, Cserkeszőlőn a Bonita Apartman Hotel **** a magyar puszta, termál paradicsomában töltöttük. Gyógyító luxus elérhető áron. A Bonita a szépség és a nyugalom szigete. Amikor megérkeztünk a recepción, mosolygós arcok fogadtak és kaptunk egy karszalagot.
A kocsink hűvös mélygarázsba parkolt és a személyzet segített a mindenben. Az apartman hatalmas, szép, tiszta, nagyon modern berendezésű, hálószobával, amerikai konyhás/ két főzőlapos tűzhely, főzőedény, hűtőszekrény, vízforraló, mikró, kenyérpirító, kávéfőző / nappalival, saját terasz erkéllyel, légkondicionáltak a fürdőszoba szép nagy, hatalmas káddal és egyedülálló műszaki megoldással, minden lakásba bevezetésre került a termálvíz, ami a kádnál külön csapból folyik. Így a vendégek élvezhetik Cserkeszőlő páratlan gyógyvízét. A lakópark belső udvarában van kialakítva a pihenőpark. Napozóteraszon helyezkednek el, medencék, gyerek medence a nyugágyak, finn szauna, jakuzzi. Van játszó tér, egy hatalmas nagy kemence, mindennap délben sütöttek benne valami / sült csirke-forgatott burgonyával /vagy bográcsos volt pörkölt, róka gombával elfogadható áron /
Mi fél panziós ellátással voltunk a Forrás étteremben udvarias kiszolgálással, svéd asztalos reggelivel és gazdag hazai ételkülönlegességgel vártak mindennap minket. A park az csoda szép egy aranyos kicsi tó van híddal a közepén. Nagyon jól éreztük magunkat ez alatt az öt nap alatt, a Hotel minden szolgáltatása megfelelt. Az idő nagyon meleg volt, este vacsora után nagyokat sétáltunk és utána az erkélyen gyönyörködtünk az alföld szépségében. Mindenkinek ajánlani tudom, az alföld csoda szép Bonita Hoteljét. Szép napot! Mári Edit