2015. április 20.a párjával járt itt 25 Ebédelni tértünk be az étterembe. Ketten voltunk a párommal,de csak egy étlapot kaptunk ami szinte felesleges is volt, mert amit fogyasztani akartunk nem tudták adni. Ez kb. 4 féle étellel fordult elő ebédidőben. Az aperitiv meleg volt annak ellenére, hogy ezt a fajtát jéghidegen kellene felszolgálni.
Végül választottunk, de az egyik ételt így is vissza kellett küldeni, mert hideg volt. Természetesen melegítve már nem volt élvezhető. A pincér aki kiszolgált egyáltalán nem volt készséges velünk,inkább unottnak tűnt.
2015. április 20.családjával járt itt 55 Télen-nyáron kellemes családias étterem ahová rendszeresen járunk családommal, barátokkal. Családi ünnepeket itt szoktuk ünnepelni. A kiszolgálás mindig kitűnő volt és az ételek is. Olyan ételt is lehet kérni ami nem szerepel az étlapon. Igaz mi már törzsvendégek vagyunk.
A kedvenc italunkat is beszerezte a tulajdonos, így amikor megyünk már kérés nélkül hozza amit csak miattunk tart. A panzióról nem tudok véleményt írni, mivel a közelben lakunk és nincs rá szükségünk. Csak ajánlani tudom másoknak is nem fognak csalódni!
2014. szeptember 15.a párjával járt itt 35 A szálloda szép helyen fekszik, könnyen megközelíthető és a belváros hamar elérhető gyalogosan. A szobánk a minaretre nézett,tágas volt, de voltak hiányosságok: a zuhany tolóajtaján nem vagy alig fér be egy testesebb személy. Megérkezésünkkor külön kellett szólni, hogy a zuhanyban lévő szappan adagoló üres és töltsék fel.
A személyzet nem minden tagja volt készséges. Az ételek átlagosak voltak, de zavaró volt, hogy a spiritusz szagát ami az ételt melegítette a közelebbi asztaloknál érezni lehetett és ez nem segített az étvágyunkon. Az ingyenes borkóstolásnál a vörösboros üveget a hűtőből vették ki és hidegen szolgálták fel a bort. Ezt más vendégek is rögtön szóvá tették. Nem tudom felkeressük-e még ezt a szállodát legközelebb?
2013. november 24.gyerekekkel járt itt 55 Márton napi libanapok alkalmából látogattuk meg a családdal az éttermet. Ahogy beléptünk rögtön fogadtak, elvették kabátjainkat és az asztalunkhoz kísértek. A Márton-napi külön étlapról különböző ételeket választottunk: libatöpörtyű,töltött libanyak, zsidó tojás, sólet, sült libamáj, libamell, stb.
Minden nagyon ízletes és bőséges volt, de a végén a flódni birsalma fagylalttal feltette a koronát a vacsorára. A pincérek figyelmesen, gyorsan, szakszerűen szolgáltak ki. A gyerekek részére a diétás ételt külön kérésre elkészítették. A vendégek folyamatosan jöttek-mentek, de így sem volt fennakadás a kiszolgálásban. Biztos, hogy jövünk még ide és ismerőseimnek és barátaimnak is ajánlom.
2013. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Mint a címben is jeleztem 36 év után adódott alkalom, hogy ismét felkeressük Pécs városát. A "csak1nap. hu"-n találtam egy remek ajánlatot, melyben a Hotel Árkádia volt szálláshelyként feltüntetve. Már az előzetes internetes tájékozódás alapján is tetszett a hely és a valóságban sem csalódtam.
Kellemes, modern kis szálloda percekre a dzsámitól, a főtértől és a múzeumok utcájától. Kevés, de kedves személyzet. Bőséges reggeli, semmi zsúfoltság vagy sorban állás a svéd asztalnál. Biztos ajánlani fogom ismerőseimnek is és ha lesz rá módom visszatérek még.
2013. július 24.a párjával járt itt 55 Áprilisban két éjszakát töltöttünk férjemmel a Gasthaus Panzióban Szilvásváradon. Távolsági busszal korán érkeztünk és még nem tudtuk elfoglalni a szobánkat, de a személyzet így is kedvesen fogadott minket és elláttak hasznos tanácsokkal, hogy addig is amíg kész lesz a szobánk hol és mivel üthetnénk el az időt.
Miután felderítettük a környéket visszatértünkkor elsőnek választhattunk szobát, ami tiszta és rendes volt. Az étkezések /reggeli, vacsora/ alkalmával is nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással. Az ételek bőségesek és ízletesek voltak. Egy alkalommal ajándék bort is kaptunk a vacsorához. Kellemes emlékekkel tértünk haza és még biztosan jövünk máskor is! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a panziót.
2013. július 12.gyerekekkel járt itt 55 Több ételt is megkóstoltunk és mindegyik ízlett. Az adagok bőségesek voltak még otthonra is jutott vacsira. Annyira jóllaktunk a főétellel, hogy a kinézett desszertre már nem került sor. A kiszolgálás is megfelelő volt, a pincérek készségesen elmagyarázták az ételeket.
Az étterem berendezése és hangulata is nagyon tetszett, különösen a gyerekeknek a terrárium az élő gyíkkal. Mindenképp visszatérünk máskor is.