2016. augusztus 29. járt itt 15 2016. 08. 25-én este jártunk itt. Gondoltuk, ha sokan ülnek a teraszon, nem lehet rossz hely. Sok volt a külföldi,Lengyel. Nagyon mellé fogtunk! ! Málnalevest kértem vanília fagylalttal. Amikor a pincér kihozta, láttuk, hogy a tányér ragadós, koszos, rá van száradva valami étel maradék.
Alázatosan szóvá tettem,vissza küldtem, majd kihozták, szerintem ugyan azt a tányért csak levakargatták róla a rászáradt valamit. :( A leves után jött a klasszikus cézársaláta fűszeres jércemell csíkokkal. Amikor kihozták, azt hittem rosszul látok az esti fényben is jól látszódott, hát még amikor jobban megnéztük a koszos, ragacsos, rászáradt ételmaradékos tányért, elment a kedvem és az étvágyam is! Úgy nézett ki a tányér, mintha egy használt tányérba újra szervíroztak volna. A férjem is megkapta az általa rendelt Egri rőzsefalatokat. Na az ő tányérja is ragadós, ujjlenyomatos volt, nem beszélve, hogy a szakács valószínű nem látott vagy nem készített még tócsnit. Ugyanis tócsni gyanánt szervíroztak valami palacsintának kinéző valamit,gyanítom talán volt köze a burgonyához, de ezek után már semmiben nem vagyok biztos. Nos,mindezek után szóltam a pincérnek, újra elnézést kérve, mert engem jól neveltek, hogy nem vagyok hajlandó elfogyasztani , se kifizetni. Kértem, szóljon az étterem vezetőjének. Kijött egy koszos ruhás idősebb férfi, elmondtam a problémámat és vele is közöltem, hogy nem szeretném kifizetni. Annyi volt a válasz, hogy mosogatógéppel mosogatunk és " nem tudom nem e az után száradt rá a tányérra valami miután kihozták " . ? ? ? ? ? ? ? Elnézés semmi. Na ezek után kértük a számlát. Mindez 4005 Ft-ba került és éhesek maradtunk. Aztán a Sparban vacsoráztunk. :( :( :( Nem ajánlom senkinek, hogy kipróbálja! !