2013. szeptember 8.a párjával járt itt 55Többször jártunk itt szívesen térünk vissza mondhatnánk kedvenc szállodánk egyike közé tartozik.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nagyon jól képzett,és udvarias a személyzet.Az ételek minősége jó,és izletes csak egy kicsit változatosabb lehetne.A fürdő időnként zsúfolt.A napozó terasz is nagyon jó!!
2013. június 10.a párjával járt itt 552013.június 1-től 1 hetet töltöttünk a szállodába.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Az ételek mennyisége,és minősége kifogástalan.
Az étterembe lévő felszolgálók ,kedvessek,és gyorsak.A takaritó személyzetnek is elismerés a munkájukért.Több 4 csillagos szállodába jártunk,de ilyen színvonalu nem sok van!!
2013. május 11.családjával járt itt 55 A férjemmel és unokánkkal voltunk itt,már többször voltunk itt. A személyzet kedves. Az étkezésnél,most többször előfordult,hogy már alig volt felvágott,és nem igazán gyorsan töltötték fel,pedig nem vot tömeg. És előfordult,hogy nem svéd asztalos az étkezés,én ugy gondolom egy 4 csillagos szállodába,már ez elvárás! !
A szálloda elhelyezése nagyon jó! ! ! Az uszómedence egy kicsit melegebb lehetne! ! !