2016. szeptember 20.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szép helyen helyezkedik el a szálloda. Ráférne egy nagy felújítás,mert szép az a régi épület. Reggelink volt az árban,finom volt, csak kicsi a reggeliző helység. A fürdőben jól éreztük magunkat a sötét színű gyógyvízben. Sokat sétáltunk a Tisza-parti sétányon,szépen ki van építve,csodás a Pillangó-híd is,a város szépsége egálba hozta az egészet.
2016. szeptember 20.barátokkal járt itt 55Ózdon szerveztünk osztálytalálkozót 43év után aCapella Étteremben. Többen más városból,külföldről jöttek haza,tetszett az Étterem mindenkinek. A vacsora finom és nagyon ízletes volt,leves, Bükk aljai borda,és Dubarry szelet,petrezselymes burgonya,házi vegyes savanyú volt a menünk+italok. Kedves volt a kiszolgálás,családias a hangulat!
2016. szeptember 20.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes napokat töltöttünk el a Hotelban. Nagyon ízletes bőséges ennivaló volt,tágas jól felszerelt szobában laktunk,a tisztaság megfelelő,kedves a személyzet, és segítőkészek voltak. Rugalmasak,ott hagyhattuk az autót kijelentkezés után a Hotel parkolójában. A Várfürdő bejárata 3 perc alatt elérhető,nagyon jól éreztük magunkat ott!
2016. szeptember 20.a párjával járt itt 553 napot voltunk a párommal. Szívélyes fogadtatásban volt részünk,mindenben segítségünkre voltak a Recepción. Szép a Panzió,tágas a szoba, kényelmes nagy franciaággyal. Tisztaság volt, az ennivalók,ízletesek voltak, wellnesst is nagyon élveztük. Sopron, Fertő-tó, Nagycenk, könnyen megközelíthető a Tornácos Panziótól. Ajánlom mindenkinek!
2014. november 13.a párjával járt itt 55Nagyon szép 3 napot töltöttünk el a Holtel Silvanusban, csodás kilátással! Szívélyes fogadtatásban volt részünk,finomak voltak az ennivalók,változatosak,kedves,udvarias a kiszolgálás is. A wellness részleg, a szaunák, sókabin. . . stb. felejthetetlen felüdülést nyújtott! Visegrádi Fellegvár,és a természet szépsége is varázslatos volt.