2019. november 19.a párjával járt itt 15 Egy laza délután kellemes vacsorával történő lezárására tértünk be a hotel éttermébe. Egyetlen vendég volt, a pincérek az italos pult előtt álltak, ahogy kell. Miután közöltük, hogy vacsorázni szeretnénk mondták, hogy válasszunk asztalt, nem tudtunk. Minden asztalterítő mocskos volt, nem egyszerűen csak kicsit, éppen hogy.
. . Nem találtunk olyan asztalt ahol csak egyetlen halovány folt lett volna a bordó asztalterítőn, mindegyik erősen szennyezett volt, ezek után köszöntük szépen és tovább álltunk. Bele sem merek gondolni milyen állapotok lehetnek a konyhán.
2019. október 20.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Balatoni kirándulás alkalmával szerettük volna kipróbálni az éterem nyújtotta kulináris élvezeteket,de rosszul sült el a dolog. Amikor mentünk tele volt az étterem, de nem voltunk még éhesek így visszafelé tértünk be. Két asztal volt csak foglalt a teraszon, a belső helyiség teljesen üres volt.
Gyönyörű napsütéses őszi idő volt és mivel az egyik társaság időközben elment és a másik pár kisgyermekkel pont evett leültünk a teraszra és rendeltünk ételt-italt. A pincér elfelejtette közölni, hogy csak gépi üdítőt szolgálnak fel, amit soha nem rendeltünk volna. A következő pofon akkor ért minket amikor a gondos családapa megérkezett anyukával és csemetéjével és a pincér hölgy majd összetörte magát úgy rohant a hamutartóval. Természetesen a dohányzó családfő a mellettünk lévő asztalt találta a legmegfelelőbb helynek és amikor vették fel a rendelésüket már fogta a cigis dobozt és az öngyújtót, mert anélkül mégsem lehet leadni a rendelést, hogy rá ne gyújtana. Én ekkor felálltam és töröltettem a rendelésünket, az el nem fogyasztott gépi üdítőt kifizettük és távoztunk volna, de még le sem értünk a lépcsőn a pincér és a kulturált dohányos vendég elkezdtek Minket kibeszélni. Visszamentem és elmondtam, hogy nem akarjuk dohányfüstben elfogyasztani a vacsoránkat. Még most is ott állnak-ülnek és nem értik mi is volt a bajom hiszen szabadtérben (a dohányosok szerint) nem lehet zavaró a füst és a passzív dohányzás sem káros. Tudom, hogy az Én bajom, hogy zavar a füst és a bűz, de szerencsére vannak már jobb helyek ahol a teraszon nem lehet dohányozni, hanem távolabb van egy kijelölt dohányzóhely és így azok is kiülhetnek a szabad levegőre elfogyasztani a jól megfizetett ebédet, vacsorát akiket zavar ha evés közben az orruk alá fújják a füstöt.
2019. október 7.barátokkal járt itt 45Étteremben kapható legfinomabb halászlé és rétes itt van. A tulajdonos által főzött halészlének nincsen párja és a rétesek is finomak,az étlapon található többi ételt nem kóstoltam még, mivel akkor jövünk ide amikor halászlére támad kedvünk. Egyedi hangulatot kölcsönöz a Csárdának amikor a tulajdonos leül és zenél a vendégeknek.
A környezet lehetne komfortosabb és a felszolgálók lehetnének profibbak.
2019. szeptember 15.családjával járt itt 55 Már a bejáratnál elkezdődött az időutazás, kedves fogadtatás és különleges belső tér, akár egy múzeumban. A padok kicsit kényelmetlenek, de a figyelmes kiszolgálás és a finom ételek ellensúlyozták a pici kellemetlenséget. Mivel üres volt ebben az időpontban az étterem nyugodtan körbejárhattuk és megnézhettük a falra festetett képeket és a többi terembe is bemehettünk.
A hely szelleme kötelez és ez a pincérek viselkedésén és munkavégzésén is meglátszik. A kiszolgálás előzékeny és segítőkész, az ételek finomak. Jó ide egyszer betérni, de az ár miatt valószínűleg nem leszünk törzsvendégek.
2019. augusztus 26.családjával járt itt 55Az étterem utcai kiülő helyiségében voltunk négy tagú családi társasággal és nagyon jól éreztük magunkat. Finom ételeket szolgált fel a hozzáértő személyzet. Az étterem belső tere nagyon hangulatos, igazi angol pub (a fiam szerint aki élt évekig Angliában), a tisztaság és kényelem jellemző minden szegletére.
2019. augusztus 26.családjával járt itt 25 Tegnapi nap folyamán négyen szerettünk volna késő délután egy jó kis soproni étteremben enni, nem jött össze. Amikor beléptünk az étterem kerthelyiségébe már nagyon fülledt meleg volt, ezért próbáltunk olyan asztalt keresni, ahol jár a levegő de nem találtunk, viszont örömmel vettük észre, hogy több nagy teljesítményű ventilátor is van az asztalok mögött elhelyezve.
Négyen voltunk és egy hat személyre összetolt asztalhoz akartunk a szinte üres étteremben leülni, rögtön odarohant egy pincér aki vissza sem köszönt bejövetelünkkor, hogy ő majd széttolja a két pici asztalt, erre mi nem tartottunk igényt, mivel szerettünk volna kicsit kényelmesebben étkezni és az sem baj, ha a női táskákat van hova letenni. Az asztalok és székek nem voltak letörölve, morzsa, falevél és mint tapasztaltam víz is volt rajtuk ez egy kerthelyiségben nem meglepő, de az, hogy akkor sem akarták letörölni amikor kiderült, hogy hol fogunk ülni az már furcsa volt számomra. A pincér Grimaszolva vette tudomásul a kérésünket, és sértődötten felvette az italrendelést. Közben az Én nadrágom és pólóm átázott a nedves széktől, próbáltunk száraz ülőalkalmatosságot keresni miközben a pincérek csak bambán bámultak. Amikor kihozták az italokat megkértük a pincért, hogy legyen kedves kapcsolja be a mögöttünk lévő ventilátort, amelyre kategorikus elutasítás volt a válasz, mivel szerinte a kültéri ventilátor (amely vízpárát is szokott permetezni) előző este elázott, ezért kockázatos lenne a beüzemelése. Fülledt meleg volt a kerthelyiségben és láttuk, hogy a vendégekről patakokban folyik a verejték, kifizettük az italokat és köszöntük szépen a "vendéglátást". Az ételekről nem tudok véleményt mondani, de a személyzet és a szinte puritán berendezés miatt nem is fogom megpróbálni milyen az étterem konyhája.
2018. december 15.a párjával járt itt 25 Éhesen kerestünk megfelelő helyet ahol egyszerű, de finom késői ebédünket szerettük volna elfogyasztani,ezért betértünk a külsőre hangulatosnak tűnő étterembe. Az árakat ismerik, de ilyen drágán ilyen pocsék kaját még nem ettünk, ha ízletesek lettek volna a megrendelt fogások nem sokalltam volna a számla végösszegét de gyomorrontásért.
. . A bajai halászlé borzalmas, a húsleves gazdagon ízetlen, az oldalas ehető volt, számunkra nagy csalódás ez a vendéglő, a rengeteg betérő turista ellenére.
2018. szeptember 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A mai napon megtaláltuk a majdnem tökéletes éttermet, az egyetlen hibája, hogy a lakhelyünktől túl messze található. Kellemes, tiszta környezetben, udvarias mégis közvetlen pincér szolgálta fel az ízletes ebédet, amelyre nagyon keveset kellett csak várni, pedig sorban álltak a leendő vendégek a szabad asztalokért.
Az ital kellemesen hűvös volt, a leves forró és finom, a főfogás különlegesen ízletes, a desszert pedig üdítően új felfogásban készült hagyományos ínyencség volt.